Rutele de autocar Stuttgart-Sibiu realizate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. inscriu metropola germana in randul destinatiilor de transport international de persoane lansate prin prisma unor programe accesibile, ofertante, caracterizate de precizie rutiera si costuri viabile.

 

Pana intr-o zona viticola roditoare, care se intrepatrunde in climatul natural pana in miezul urbei, o rezervare bilet pe ruta Sibiu-Stuttgart reprezinta optiunea ideala de calatorie : ajungeti in capitala tinutului Baden-Wurttemberg, supranumita si « Inima Europei ». Aici, « orasul cu cel mai bun nivel de viata » va invita la un traseu cultural de exceptie, situarea orasului in proximitatea Tribergului, aflat la o ora distanta in sud, aproape de inima Muntilor Padurea Neagra, ori in vecinatatea Strasbourgului, la o ora si jumatate in vest, ispitindu-si turistii in vederea executarii unor plecari Stuttgart.

 

Un parc auto modern, pus la dispozitia clientilor Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL realizeaza cu precizie germana un itinerariu de traditie, alaturi de o echipa profesionista. Cursele Sibiu-Suttgart sunt cautate si pentru exponatele naturale ale destinatiei : in centrul metropolei se afla Wilhelma, cea mai mare gradina botanica si zoologica europeana, proiectata de Regele William I, recunoscuta si sub titulatura de « Casa Amazonului », din pricina insectarului amplu si a sanctuarului natural pe care il promoveaza in maniera unicata in lume.

 

O cursa Stuttgart-Sibiu va ofera prilejul de la lua parte la un sezon estival realizat printr-o serie de evenimente de anvergura precum : Festivalul Primaverii, Festivalul international de science fiction, horror si thriller – sfarsitul lunii iulie sau inceputul lunii august, Festivalul Verii de la Stuttgart (Sommerfest) – inceputul lunii august, Festivalul filmului de animatie (Internationales Trickfilmfestival – anual), Balciul „Cannstatter Wasen”- Corturi cu bere si montagne-rousse – la inceputul lunii septembrie, fiind al doilea balci ca marime din lume.

 

Bilete de autocar Stuttgart-Sibiu pot fi rezervate accesand direct site-ul oficial al companiei noastre, unde oferta de tip last minut Stuttgart-Sibiu poate fi accesata prin simpla completare a unui formular de rezervare online.

 

Drumul Regelui – Königstrasse, deschide, prin intreaga sa intindere urbana, traversand intreaga metropola, calea economica si antreprenoriala a Stuttgartului : aici, afacerile prospera in mod garantat nu doar pentru partenerii clasici, dar si pentru noii intreprinzatori.

 

Pentru o calatorie de exceptie, apelati la serviciile Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL.