O propunere internationala de transport de persoane realizata de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. consta in cursele de autocar Stuttgart – Sebes, destinate unei duble capitale : a swabilor si a landului Baden-Wurttemberg.

 

Operand pe site-ul oficial al companiei noastre o simpla rezervare bilet pe ruta Sebes-Stuttgart ajungeti in metropola germana situata la poalele Muntilor Padurea Neagra, in apropierea Rinului, orasul Stuttgart fiind recunoscut in intreaga Europa pentru dinamica sa estivala, ofertele universitare si pentru atmosfera hoteliera de inalta clasa.

 

Oras al contilor de Wurttemberg, cu un areal de 207 kmp si cu o altitudine de cca 207 m, Stuttgart isi atinge cele mai inalte culmi in regiunea Bernhartshohe, unde la cca 600 m altitudine zona forestiera domina tinutul geografic. Catre o asemenea zona, plecari Stuttgart sunt operate in sezonul estival cu rapiditate, consecventa si precizie germana, aspectul viticol cucerind nu doar turistii obisnuiti, dar si antreprenorii.

 

Schaffen- crearea- este sursa inovatiei germane care devine, treptat, o inspiratie europeana : o plecare pe ruta Sebes –Stuttgart va aduce pe meleagurile unei metropole in care divertismentul si creatia estetica impun suveranitatea unui oras clasic, distins de burgurile germane obisnuite.

Calatorii care aplica pentru o cursa Stuttgart-Sebes se pot bucura de un fenomen arhitectural care a starnit un curent propriuzis, cel putin in randul definirii arhitecturii urbane. In acest sens, Colonia Wissenhof, orasel creat in cadrul Stuttgartului pentru a adaposti expozitia din 1927 a « Noului Camin » gandit de 16 arhitecti cunoscuti ai Germaniei, Piata Schillerplatz, dedicata in mod omagial romanticului Schiller ori Cancelaria Veche cuceresc prin armonia pe care o creaza prin promovarea spiritului clasic in randul postmodernismului german stradal.

 

Bilete de autocar Stuttgart- Sebes sunt achizitionate intr-un spatiu online dinamic, aplicand pentru rezervari direct pe site-ul oficial al companiei. Aici, consultanta gratuita de voiaj este acordata online de catre Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL, potentialii nostri parteneri de transport fiind rugati sa completeze un formular de rezervare online.

 

Aici, companii precum Mercedes, Porsche ori Benz scriu traditia high-tech pe care Stuttgart o fructifica in crearea unui capital economic puternic. Ofertele in regim last minut Stuttgart-Sebes sunt preferate de clientii care opteaza pentru o asemenea ruta in vederea executarii calatoriilor neplanificate cu timp inainte, de cele mai multe ori realizate in obiective business ori universitar- academic.

 

Tubingen (30 km), Heidelberg (c. 80km) sau Freiburg (120 km) sunt centre universitare importante invecinate Stuttgartului, catre care curse autocar Sebes-Stuttgart pornesc cu regularitate si consecventa oferindu-va totodata posibilitatea de a vizita si orase ori tari invecinate importante precum Elvetia, aflata la o ora si jumatate distanta in sud, ori Zurich.

 

Pentru o calatorie de elita catre Stuttgart, optati, la costuri ofertante, pentru Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL.