Catre Muntii Padurea Neagra, cursele de autocar Stuttgart-Satu Mare pornesc cu regularitate si consecventa prin oferta de transport international de persoane lansata de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL, noua destinatie data itinerariilor romano-germane fiind data de a patra metropola ca dimensiune, invecinata domeniului Swabiei.

 

Gazda muzeelor Mercedes, Porsche, Bosch, Stuttgart pastreaza vinul de Trollinger pentru turistii care ajung in landul Baden-Wurtttemberg optand pentru o rezervare bilet pe ruta Satu Mare- Stuttgart.

 

Un oras atractiv prin domeniile minerale si SPA, Stuttgart cucereste prin complexul de parcuri, zone turistice cu specific castellan si bai minerale, majoritatea revendicandu-si originea din Bad Cannstatt, Leuze si Berg, catre care plecari Stuttgart va conduc datorita proximitatilor geografice care permit o mobilitate ridicata.

Daca achizitionati un bilet de autocar Stuttgart- Satu Mare in sezonul estival, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va atribuie o oferta de transport care va sprijina in vizitarea targului de Craciun Weinachtsmarkt, un mode european prin traditia inaugurata inca din 1692. Targul, constituit dintr-un lant de casute de cateva sute de entitati intinse intre Schiller Square si Markt-Platz, rivalizeaza in amploare cu Festivalul Vinului, inchinat puternicei traditii a viticulturii regiunii Stuttgart.

 

Site-ul oficial al companiei gazduieste oferta de transport aferenta curselor Satu Mare-Stuttgart destinand pentru grupurile de persoane, elevi, studenti, cadre didactice ori pensionari discounturi substantiale. Consultanta de voiaj gratuita in regim online este destinata tuturor clientilor care pe ruta Stuttgart-Satu Mare opteaza pentru transportul international de persoane oferit de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. Intr-un mediu dinamic ofertant, rezervarile in regim last minut Stuttgart- Satu Mare sunt disponibile in mod constant, turistii fiind invitati sa completeze formularul de rezervare online.

 

« Capitala Europeana a sportului », Stuttgart, asteapta aplicantii curselor de autocar Satu Mare- Stuttgart pentru participari la vizionarea competitiilor de atletism, fotbal si alte sporturi europene, divertismentul constituind o latura activa a metropolei germane.

 

Pentru plecari Stuttgart, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. a pregatit costuri ofertante, curse marcate de siguranta rutiera, grile de transport noi precum si rute diverse, intre diferite puncte urbane si rurale din Romania si destinatii germane. Va uram calatorie placuta !