Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. va ofera un pachet de calatorie inaugural, deschis prin oferta de autocar Stuttgart-Santana, capitala tinutului Baden-Wurttemberg- Stuttgart- supranumita si «inima Europei », fiind asteptata de turistii de pretutindeni cu un program estival de traditie.

 

« Cel mai mare oras mic din Germania », o citadela in care industria high-tech vitaminizeaza capitalul antreprenorial autentic al orasului fondat de swabi, poate fi cunoscut in detaliu operand o rezervare bilet pe ruta Stuttgart-Santana, realizata in conditii exclusive, direct pe site-ul Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL.

 

Plecari Stuttgart sunt avantajoase din pricina proximitatilor care caracterizeaza mobilitatea transportului international de persoane romano-german organizat de firma noastra: aflat  la cca 210 km N de Frankfurt, 220 km SE de Munchen si 1185 km de Arad, Stuttgart este traversat printr-un un parc auto modern, condus de o echipa profesionista.

Pentru profilul predominant cultural-istoric si spiritual, citadela Stuttgart este retinuta in complexul metropolitan European intr-o pozitie principala, capitala tinutului Baden-Wurttemberg promovand centre precum Muzeul de arta moderna- Kunstmuseum, seducatoare pentru iubitorii de frumos si pentru pasionatii de opera lui Otto Dix.

 

Cursele Santana-Stuttgart  sunt incluse intr-un protocol de calatorie expus pe site-ul oficial al companiei, unde gasiti oferte personalizate pentru grupurile de persoane si clientii fideli, indiferent de obiectivele culturale, business sau turistice ale voiajului.

 

Pentru o calatorie marca Mayer, bilete de autocar Stuttgart- Santana va stau la dispozitie, clientii nostri beneficiind totodata de consultanta de voiaj gratuita si fiind invitati sa completeze, pe site-ul oficial al companiei, un formular de rezervare online.

 

Daca aveti de realizat o calatorie neplanificata de vreme indelungata pana in sud-vestul Germaniei, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va pune la dispozitie regimul last minut Stuttgart- Santana, pana in sud-vestul Germaniei calatorind in conditii exclusive, « orasul cu cel mai bun nivel de viata » oferindu-va un protocol de voiaj european de traditie.

 

Muzeele Benz si Porsche va asteapta la destinatie, libertatea artistica fiind un exponent al industriei auto. In principiu, Stuttgart este un oras al creativitatii si al spiritului liber. Aici, precizia si antreprenoriatul fac casa buna cu fenomenul natural : cel mai mare planetariu european este gazduit de Stuttgart in conditii moderne, adaugand programe de astronomie si expozitii de pictura in randul evenimentelor pe care le ofera celor 200000 de vizitatori anual. Pentru o calatorie Stuttgart- Santana, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va sta la dispozitie, intovarasindu-va pana in sud-vestul Germaniei.