O calatorie europeana de traditie poate fi realizata prin serviciile Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. care a lansat cursa de autocar Stuttgart-Reghin, in atentia turistilor care opteaza pentru un itinerariu romano-german catre capitala tinutului Badden-Wurttemberg. O simpla rezervare bilet pe ruta Reghin-Stuttgart va conduce catre sudul Germaniei, unde arealul metropolitan se deschide cu “leaganul automobilelor”: destinatia presupune un for al istoriei auto, imbinand industria high-tech cu peisajul pitoresc, remarcat prin tinuta podgoriilor de o frumusete clasica.

 

Bilete de autocar Stuttgart-Reghin sunt achizitionate in vederea unui turism cultural, istoric ori antreprenorial, orasul fiind preferat din nenumarate motive, in randul carora primeaza generozitatea si prosperitatea nodului urban, a carui reputatie tine de motto-ul: “Stuttgart ofera mai mult”. Plecari Stuttgart se deschid cu un voiaj la superlativ, in care profesionalismul si eficienta transportului international de persoane sunt puse in slujba vizitarii « celui mai mare oras mic din Germania », Stuttgart fiind retinut ca « orasul cu cel mai inalt nivel de viata ».

 

Un parc auto modern este pus la dispozitia turistilor care pleaca spre « noua inima a Europei », Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL oferind reduceri de transport pentru grupurile organizate dar si pentru clase speciale de clienti care opteaza pentru ruta Reghin-Stuttgart, de la elevi, studenti, pensionari, cadre didactice. Oferta de transport international Stuttgart-Reghin este disponibila pe site-ul oficial al companiei intr-un mediu dinamic online in care puteti completa, in vederea achizitionarii unui bilet pentru cursa indicata, un formular de rezervare online. In regim last minut Stuttgart-Reghin puteti calatori catre a patra metropola germana ca dimensiune, oras care pastreaza obiectivele istorice, antreprenoriale si culturale ale capitalei landului Badden-Wurttemberg intr-o boema atmosfera urbana.

Protocolul de calatorie al companiei noastre este consecvent si unitar : cursele de autocar organizate de SC. Armin Mayer Reisen SRL. sunt preferate pentru perspectivele economice si business, posesorii unor bilete de autocar Stuttgart-Reghin fiind incantati de alura naturala a orasului, de podgoriile randuite intr-o estetica maura si de pozitionarea strategica, la cca o ora distanta de Muntii Padurea Neagra si la cca o ora distanta de Swabia.

 

La destinatie, 23 de districte ale orasului pot fi vizitate, clientii nostri bucurandu-se de oferte personalizate si discounturi generoase aplicate tuturor curselor de autocar Stuttgart-Reghin.

Va uram drum bun pentru o calatorie metropolitana germana realizate la standarde europene