In sud-vestul Germaniei, capitala regiunii Baden-Wurttemberg va asteapta pentru un sejur romano-german de traditie realizat prin cursele de autocar Stuttgart-Recas, inaugurate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. Numai printr-o rezervare bilet pe ruta Recas-Stuttgart ajungeti in areale precum Bad Cannstatt, Möhringen, Stammheim, Feuerbach, pass-ul turistic al orasului, Stuttcard, oferindu-va posibilitatea de a va bucura de atmosfera estivala facand uz de peste 70 de servicii si facilitati turistice, tururi de oras, excursii, teatre, spa-uri, transporturi publice, vizite muzeale.

 

Aflata in Alpii Schwabische, la marginea Padurii Negre, citadela germana este reputata pentru tinuta viticola, calatoria estivala incepand de bun augur in sezonul estival.

Plecari Stuttgart sunt realizate dupa un program consecvent de traditie germana, pachetul de calatorie romano-germana fiind realizata la un cuantum avantajos in oferte personalizate.

Kunstgebäude (Casa Artei), Arcada Königsbau ori muzeele de arta pot fi vizitate recurgand la rutele Stuttgart-Recas, stilurile romantice, baroce si maure dominand arhitectura ori exponatele galeriilor principale de arta deschise iubitorilor de frumos.

 

Cursele Recas-Stuttgart expun un itinerariu demn de reputatia industriei auto dezvoltata de aceasta zona a Germaniei, vehiculele istorice marca Mercedes-Benz fiind expuse intr-un muzeu de marca, unic in Europa.

 

Bilete de autocar Stuttgart-Recas va asteapta in vederea rezervarii pe site-ul oficial al companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. unde puteti opera chiar si rezervari in regim last-minut Stuttgart-Recas daca optati pentru un voiaj pe valea Neckarului. Aici va puteti bucura de un peisaj viticol intretinut de afluentii Neckarului : Enz, Kocherund Jagst, Rems. « Geografia europeana a vinului », potrivit legendei, incepe aici, in Stuttgart, intinzandu-se pana in Heilbronn.

 

Pentru a consulta protocolul nostru de calatorie ori regimurile de discount aplicate grupurilor organizate, tinerilor, studentilor, elevilor, cadrelor didactice ori pensionarilor, puteti vizita site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. unde va invitam sa realizati completarea unui formular de rezervare online.

 

Un tinut boem, in care spiritualitatea germana, cultura filosofica si literara, arta clasica si urbanismul european se inlantuie in traditia urbana a Germaniei de sud-vest, Stuttgart isi deschide portile vizitatorilor de pretutindeni pentru un itinerariu de traditie semnat de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. Pentru un sejur perfect, va stam la dispozitie !