Intinzandu-se pe o suprafata metropolitan de 207 kmp, la poalele muntilor Padurea Neagra, Stuttgart reprezinta destinatia curselor de autocar Stuttgart-Radauti lansate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. ca ruta de transport catre capitala tinutului Baden-Wurttemberg.

 

Un oras creativ, prosper, inovativ, Stuttgart este un punct esential pentru piata europeana industriala, dupa cum o spune si motto-ul : « Standort Zukunft »- « Afacerile isi intalnesc viitorul ». O rezervare bilet pe ruta Stuttgart-Radauti va poate aduce la cheie o calatorie europeana realizata de o echipa profesionista printr-un parc auto modern.

 

Plecari Stuttgart va conduc catre un oras cu o istorie urbana tumultoasa : cunoscut prin pseudonimul « fosta ferma de armasari », asa cum o arata denumirea originala derivata din termenul swab de Stutengarten,  Stuttgart devine in timp o metropola efervescenta in care motto-ul : « Stuttgart ofera mai mult » scrie traditia oraselor viticole europene. Cursele Radauti-Stuttgart va ofera puncte turistice in rubrica itinerariului precum biserica Stiftskirche, Noul Castel baroc, Castelul Hohenheim, Muzeul Mercedes-Benz ori Galeriile de Stat.

Rutele Stuttgart-Radauti oferite de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. sunt preferate de turistii pasionati de istoria auto, orasul detinand recordul european in industria high-tech, gazduind a doua bursa ca marime din Germania, dupa cea din Frankfurt, precum si sediile native ale Daimler, Porsche, Bosch, ori filialele IBM, Hewlett-Packard.

 

Bilete de autocar Stuttgart-Radauti sunt disponibile pe site-ul oficial al companiei, accesand pagina formular de rezervare online. O calatorie europeana in conditii rapide si eficiente, remarcate prin precizia germana si siguranta rutiera anunta un itinerariu romano-german la costuri optime, integrate in randul unor pachete promotionale pentru studenti, elevi, cadre didactice, pensionari, grupuri organizate ori clienti fideli.

 

Pentru Tübingen, Reutlingen, Heilbronn, cursele de autocar Stuttgart-Radauti pot fi mijloace optime de transport, destinatia situandu-se in preajma celor trei punte turistice.

Ofertele last minut Stuttgart-Radauti  pot fi consultate in acelasi mediu online in care puteti accesa rezervarile, compania noastra oferind consultant gratuita de voiaj precum si discount-uri aplicate in functie de durata, calitatea si amploarea sezonului estival pentru care optati sa intreprindeti calatoria dumneavoastra romano-traditie. Pentru un plus de modernism intr-o oaza de traditie, compania SC. Armin Mayer Reisen  SRL. va sta la dispozitie. Drum bun !