De ce oferta de autocar Stuttgart-Ploiesti reprezinta cea mai buna ruta de vacanta pentru care puteti opta ? O rezervare bilet pe ruta Ploiesti-Stuttgart va aduce in mijlocul unui oras pitoresc in care boemul istoric si precizia nemteasca isi dau mana, Stuttgart devenind destinatia unui itinerariu romano-german planificat de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. cu profesionalism si atentie, cu sprijinul unui parc auto modern si a unei echipe care lucreaza la standarde europene.

 

Plecari Stuttgart au loc dupa un orar consecvent, cursele fiind realizate cu eficienta catre o destinatie metropolitana, orasul fiind capitala a tinutului Baden-Wurttemberg, renumit pentru industria high-tech si pentru cultura auto, in randul careia se inscriu branduri precum Benz, Porsche sau Bosch.

 

« Noua inima a Europei », Stuttgart, se intinde la poalele muntilor Padurea Neagra, rutele Stuttgart-Ploiesti fiind preferate de turisti pentru alura viticola a urbei, podgoriile dispuse dupa un format maur intinzandu-se pana in centrul vechi. Aici, daca optati pentru un traseu Ploiesti-Stuttgart, puteti vizita Castelul Hohenzollern, situat la cca 80 de km in sudul centrului metropolei, chiar pe un munte de 855 de metri langa Hechigen, ori regiunea Cannstatt, o veche dimensiune castelana in care asezarile de origine romana au creat traditia arhitecturala a zonei.

 

Stuttgart, Schturget sau Schtuagerd, asa cum este cunoscut in dialectul local, este destinatia ideala pentru un voiaj romano – german pentru care bilete de autocar Stuttgart-Ploiesti va stau la dispozitie direct pe site-ul companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL.

Dinspre piata centrala, Stuttgart isi construieste dominatia turistica si grandoarea istorica : . Incepand dіn coltul de sud-vest, Schillerplatz este inconjurata de Stiftskirche, cladirea Fruchtkasten, Prinzenbau (care gazduieste Baden-Württemberg, Ministerul Justitiei, Altes Kanzlei (Cancelaria Veche) si Altes Schloss (Vechiul castel). Astfel, principala piata din sud-vestul metropolei este dedicata lui Schiller.

 

Biletele in regim last minut Stuttgart-Ploiesti pot fi achizitionate de pe site-ul oficial al companiei accesand pagina formular de rezervare online. Pentru o calatorie in conditii europene, profesioniste, pentru un itinerariu cultural combinat cu elementele unui voiaj antreprenorial, economic, ori academic, cursa de autocar Stuttgart-Ploiesti va sta la dispozitie, compania noastra felicitandu-va pentru alegere si  urandu-va drum bun !