Capitala a tinutului Baden-Wurttemberg, orasul swabilor, Stuttgart, a fost ales ca destinatie a curselor de autocar Stuttgart-Pascani lansate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. in conditii de maxim confort si de siguranta rutiera.
Printr-o rezervare bilet pe ruta Pascani-Stuttgart ajungeti in Muntii Padurea Neagra, pe valea raului Neckar, intr-un areal geografic recunoscut pentru situarile sale in proximitatea unor puncte urbane inedite, Stuttgart fiind asezat la cca 210 km N de Frankfurt, 220 km SE de Munchen si 1185 km de Arad, totodata aflandu-se la cca o ora distanta de Elvetia.

 

Plecari Stuttgart reprezinta itinerariile ideale pentru un circuit romano-german antreprenorial, cultural si natural. Orasul, situat in Alpii Schwabische de la marginea muntilor din care izvoraste Dunarea, este preferat de antreprenori pentru industria auto supradezvoltata si pentru brandurile pe care le-a lansat in materie de industrie high-tech.

 

Pentru un autocar pe ruta Stuttgart-Pascani platiti cuantumuri accesibile, in baza unor tarife ofertante, parte a unor pachete promotionale prin care ajungeti in cea de-a patra metropola ca intindere a Germaniei. Configurata din 23 de districte din care cele mai importante sunt Bad Cannstatt, Mohringen, Stammheim, Feuerbach, capitala landului Baden-Wurttemberg isi deschide portile ca areal reputat pentru fluxul economic, adapostind cca 150000 de firme si de companii.

 

Transport de persoane Pascani-Stuttgart va aduce mai aproape de muzeele auto clasice, Stuttgart fiind locul de bastina in care au fost inventate atat motocicleta cat si automobilul cu patru roti (ambele de catre Gottlieb Daimler si Wilhelm Maybach).

 

Bilete de autocar Stuttgart-Caransebes va conduc catre un oras in care estetica este suverana, iubitorii de frumos vizitand astfel Staatsgalerie Stuttgart (Galeria de Stat), un muzeu de arta din Stuttgart, deschis in 1843, inzestrat cu o parte veche de galerii care cuprinde tablouri din Evul Mediu pana in secolul al XIX-lea, printre care opere de Cranach, Holbein, Hals, Memling, Rubens, Rembrandt, Cezanne, Courbet si Manet.

Site-ul oficial al companiei va sta la dispozitie pentru rezervari timpurii dar si pentru consultarea protocolului de calatorie in baza caruia grupurile organizate, elevii, studentii si pensionarii primesc un discount de voiaj. Tot intr-un mediu online dinamic, puteti opta pentru bilete in regim last-minut Stuttgart-Pascani, accesand pagina oficiala a companiei in baza unui formular de rezervare online.

 

Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. va multumeste pentru alegerea facuta urandu-va drum bun!