Daca doriti sa calatoriti catre o metropola europeana recunoscuta pentru specificul natural, sfidand modernitatea urbana, Stuttgart este destinatia ideala: un oras al superlativelor devine destinatia dumneavoastra de vacanta printr-o rezervare bilet pe ruta Orastie-Stuttgart. Compania SC. Armin mayer Reisen SRL. lanseaza cursele de autocar Stuttgart-Orastie, capitala tinutului Baden-Wurttemberg, fiind situata la cca 210 km N de Frankfurt, 220 km SE de Munchen si 1185 km de Arad.

 

Stuttgart-Mitte, centrul vechi al orasului, ascunde cladiri castelane si parcuri istorice care redau tinutului o atmosfera boema, catre care plecari Stuttgart pornesc cu regularitate. U Verde (Das Grune U), adica o zona de parcuri si gradini, aranjate in forma de U, intins de la frontalul Palatului Nou, incluzand celebrul Parc al Trandafirilor si Wilhelma, gradina botanica si zoologica a orasului, permite un itinerariu pedestru de cca doua ore, cursele Orastie-Stuttgart constituind un mijloc optim de deplasare romano-germana in vederea unui itinerariu turistic.

 

Rutele Stuttgart-Orastie aduc calatoriei dumneavoastra o tinuta estetica sobra si rafinata : oras al artei si al bunului gust, iubitorii de frumos pot vizita in Stuttgart Kunstgebaude, Cladirea pentru Arta inzestrata cu o cupola verde, pierduta in arealul natural al metropolei.

 

Bilete de autocar pe ruta Stuttgart-Orastie pot fi achizitionate accesand site-ul oficial al companiei in conditii ofertante. La destinatie, puncte turistice precum Vechea Cancelarie, Statuia Marelui Schiller, marginite de Hala (piata) Art Nouveau a orasului (Markthalle) si Stiftskirche (Biserica Sfintei Cruci), Palatul Vechi, Palatul Nou va asteapta pentru parcurgerea unui itinerariu turistic bogat din considerente istorice si culturale.

 

Grupurile organizate de calatori vor beneficia de reduceri considerabile de pret prin includerea unor  tarife personalizate pentru care compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. a inclus si bilete in regim last minut Stuttgart-Orastie, care pot fi consultate in randul protocolului nostru de calatorie in baza unui formular de rezervare online.

 

Catre tara de bastina a lui Schiller calatoriti prin curse de autocar Stuttgart-Orastie. Aici, preturile ofertante si programele personalizate fac parte din palmarestul Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. Va uram calatorie placuta multumindu-va pentru alegerea facuta. Alaturi de noi, fiecare voiaj european este unul de succes !