Un oras cu alura pitoreasca datorita situarii la cca o ora distanta de Muntii Padurea Neagra, Stuttgart deschide arealul metropolitan din sud-vestul Germaniei fiind capital a tinutului Baden-Wurttemberg, catre care se indreapta cursele de autocar Stuttgart-Oradea, constituite de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL.

 

Situat in proximitatea unor puncte urbane importante precum Tubingen, Reutlingen si Heilbronn, Stuttgart se intinde pe valea rului Neckar fiind tinta unor sejururi europene realizate la consturi optime si in conditii de maxima siguranta si eficienta, un asemenea voiaj fiind achizitionat printr-o rezervare bilet pe ruta Oradea-Stuttgart.

 

Plecari Stuttgart conduc catre un areal metropolitan recunoscut pentru industria auto pe care o administreaza in termeni de brand : Mercedes Benz, Maybach, Porsche. Totodata, Stuttgart constituie o destinatie academica de exceptie, prin prisma nenumaratelor centre universitare care fac deseori obiectul rutelor Oradea-Stuttgart.

 

Podgorii cu configuratie maura, intinse pana in zona central-urbana fac din Stuttgart o destinatie atipica, vanata de turisti pentru specificul natural, parcurile, gradinile, teatrele si festivalurile nenumarate care il descriu ca punct estival esential. Cursele Stuttgart-Oradea se desfasoara in baza unui orar consecvent, pe care il puteti consulta intr-un mediu online dinamic si interactive, direct pe site-ul oficial al companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL.

 

Bilete de autocar Stuttgart-Oradea pot fi achizitionate indiferent de moment beneficiind, online, de servicii de consultanta de calatorie gratuita. Tot pe site-ul oficial al companiei puteti opera rezervari in regim last minut Stuttgart-Oradea, accesand pagina formular de rezervare online.

 

In randul atractiilor minerale, Stuttgart expune Izvoarele minerale de la Bad Cannstatt, efervescente de aproape 2000 de ani, producand zilnic cca 22 milioane de litri de apa, complexul spa MineralBad Cannstatt, ori croazierele Neckar-Käpt’n. Prin proprietatile curative si prin maniera de dezvoltare, acestea contribuie la reputatia Stuttgart-ului ca fiind orasul cu cel mai bun nivel de viata din Germania.

Prin transportul international de persoane cu autocar Stuttgart-Oradea, vacanta dumneavoastra debuteaza prin oferte personalizate, costuri atractive, discount-uri acordate grupurilor organizate precum si consultanta de voiaj gratuita. Compania SC. Armin Mayer Reisen va ofera un voiaj european de traditie, cursele romano-germane dirijate constituind optiunile ideale pentru cei care pornesc din inima Romaniei, pana in Stuttgart, supranumit « Inima Europei » . Compania noastra va ureaza drum bun !