Daca ajungeti in sud-vestul Germaniei atunci cu siguranta trebuie sa vizitati “cel mai mare oras mic din Germania » : urba a contradictiilor, Stuttgart este a patra metropola germana cunoscuta drept “orasul celor mai bune conditii de viata” catre care cursele de autocar Stuttgart-Medias se indreapta cu regularitate. Capitala landului Baden-Wurttemberg apartine destinatiilor germane cele mai reputate din arealul metropolitan, urmand, in dimensiuni, complexelor Rhine-Ruhr, Berlin-Brandenburg, respectiv Frankfurt-Rhine Main.

 

Rezervari bilet pe ruta Medias-Stuttgart deschid sezonul estival cu un oras atipic prin armonizarea capitalului cultural cu cel antreprenorial, atractiile arhitecturale si dimensiunile viticole intinse de la periferie pana in nucleul capitalei cucerindu-si locuitorii si turistii deopotriva.

Stuttgart este o metropola germana cu un puternic arsenal folcloric. Reputatia de oras dinamic si puternic a fost confirmata prin motto-ul « Stuttgart ofera mai mult », fostul burg, actuala capitala a landului situat in sud-vestul Germaniei fiind cunoscut drept « noua inima a Europei ». Plecari Stuttgart sunt organizate dupa un program exact, consistent, manifestat cu rigurozitate germana, destinatia itinerariului dumnavoastra romano-german fiind „Standort Zukunft”- « Locul unde afacerile intalnesc viitorul ». Astfel, inca o data, constiinta urbana si folclorul european confirma capitalul de putere industriala, antreprenoriala si economica pe care orasul il intretine de vreme indelungata.

 

Transportul international de persoane efectuat pe ruta Medias-Stuttgart este realizat prin fluxul unui parc auto modern, condus de o echipa de profesionisti. Prin eforturile comune ale acestora calatoria dumneavoastra este realizata la standarde europene, destinatia, pitoreasca in generozitatea sa castelana, oferindu-va multiple atractii turistice precum : Vechiul Castel- Altes Schloss, Noul Castel- Neues Schloss, Vechea Cancelarie- Alte Kanzlei, Biblioteca Württembergische Landesbibliothek, Palatul Ludwigsburg, Castelul Solitude, imbinand stiluri arhitecturale multiple, de la rococo la baroc, de la alura neoclasica la cea renascentista.

 

Situarea orasului de-a lungul vaii raului Neckar sporeste pitorescul orasului catre care cursele Stuttgart-Medias pornesc  atragandu-si clientii prin costuri optime si pachete promotionale. La destinatie, brandul Benz-Mercedes isi invita amatorii la un tur auto care isi confirma istoria de exceptie, cumparatorii unor bilete de autocar Stuttgart-Medias avand sansa de a vizita « Galeria Transportatorilor » si « Galeria calatorilor ».

 

O calatorie europeana implica si un protocol pe masura : intr-un mediu online dinamic, interactiv, site-ul oficial al companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL gazduieste oferta pachetelor de calatorie in cadrul carora regasiti si oferta last minut Stuttgart-Medias, accesibila in termenii unui formular de rezervare online.

 

Rutele de autocar Stuttgart-Medias va stau la dispozitie pentru o calatorie romano-germana realizata de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL la standarde europene. Va uram drum bun, multumindu-va pentru  alegerea facuta.