Cursele de autocar Stuttgart-Lipova deschid lista de intinerarii romano-germane a Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. realizate in acord cu un protocol european de calatorie accesibil prin prisma programelor de turism si a preciziei rutiere insotita de costuri ofertante.

 

Stuttgart se descopera intr-o zona viticola generoasa, existenta chiar si in planul arhitecturii urbane, asa cum a fost proiectata inca din vremea in care swabii au contribuit la constituirea actualei capitale a landului Baden-Wurttemberg, supranumita si « Inima Europei ». Aici sunt intretinute mecanismele sociale ale « orasului cu cel mai bun nivel de viata » european. Pentru a ajunge in aceasta regiune, partenerii companiei noastre sunt rugati sa acceseze rubrica rezervari bilet pe ruta Lipova-Stuttgart, orasul fiind preferat si pentru atuurile proximitatii sale la o ora spre sud de Triberg, un fermecator sat vechi din inima Padurii Negre, si la o ora si jumatate spre vest de Strasbourg, un orasel fabulos din Franta.

 

Plecari Stuttgart sunt planificate cu rigurozitate germana urmand un program manifestat cu consecventa si profesionalism, cursele fiind executate printr-un parc auto modern, dirijat de o echipa profesionista.

 

Cursele Lipova-Stuttgart sunt destinate unui oras german care a devenit un cult al naturii. De pilda, in centrul Stuttgart-ului se afla “Wilhelma” – cea mai mare gradina zoologica si botanica din Europa, proiectata si realizata pentru Regele William I al Württemberg-ului intre 1837 şi 1864.  “Casa Amazonului”, Wilhelma isi primeste  turistii  purtaţi din văile Neckar-ului până în profunzimea junglei, sanctuarul natural fiind notoriu pentru “Insectariul” in care pot fi văzute “pe viu” etapele de transformare a fluturilor şi sute de specii de insecte din întreaga lume.

Aplicand pentru o ruta Stuttgart-Lipova, turistii pot lua parte la Festivalul Primaverii, Festivalul international de science fiction, horror si thriller – sfarsitul lunii iulie sau inceputul lunii august, Festivalul Verii de la Stuttgart (Sommerfest) – inceputul lunii august, Festivalul filmului de animatie (Internationales Trickfilmfestival – anual), Balciul „Cannstatter Wasen”- Corturi cu bere si montagne-rousse – la inceputul lunii septembrie, fiind al doilea balci ca marime din lume. Spectacularul german este, in aceasta zona, inedit si surprinde un arsenal de traditii, obiceiuri si actiuni specifice istoriei poporului.

 

Catre inima Germaniei ajungeti achizitionand bilete de autocar Stuttgart-Lipova de pe site-ul oficial al companiei, acolo unde protocolul de calatorie include si oferte de tip last minut Stuttgart-Lipova, pentru care va indemnam sa completati formularul de rezervare online. Aflandu-se la o o ora de Padurea Neagra si la o distanta asemanatoare de Jura Svaba, metropola germana se deschide cu Drumul Regelui – Königstrasse- pana in bulevardul Solitude, acolo unde antreprenoriatul Stuttgart isi spune cuvantul. In compania noastra, calatoria dvs business sau turistica este una de succes !