Dubla capitala, a swabilor si a landului Baden-Wurttemberg, Stuttgart este una dintre cele mai dinamice metropole ale Germaniei, catre care se indreapta cu consecventa si eficienta cursele de autocar Stuttgart-Jimbolia, ca propunere internationala de transport de persoane realizata de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. Printr-o rezervare bilet pe ruta Jimbolia-Stuttgart ajungeti in metropola germana de la deschiderea Muntilor Padurea Neagra si din apropierea Rinului.

 

Domeniu al contilor de Wurttemberg, Stuttgart se intinde pe un areal de 207 kmp situandu-se la cca 207 m deasupra nivelului marii, cu altitudinea maxima inregistrata pe colina Bernhartshohe, de cca 549 m. Cursele de plecari Stuttgart sunt preferate sezonului estival, atunci cand clima blanda, roditoare pentru viticultura zonei, intovaraseste cele mai frumoase promenade germane.

 

Dominanta germana- « schaffen »-« crearea »- face parte si din caracterul circuitului Jimbolia-Stuttgart, nucleul german fiind recunoscut pentru savoarea culturala, spontaneitatea in materie de divertisment, finetea artistica si estetica ori genialitatea tehnologica.

 

Turistii circuitului Stuttgart-Jimbolia se bucura de contemplarea unei inovatii arhitecturale solide, care contribuie la definirea urbanismului in genere, tinand cont de repere precum colonia Wissenhof, mic orasel creat pentru expozitia din 1927 a « Noului Camin » de catre 16 arhitecti autohtoni, Piata Schillerplatz, denumita dupa filosoful si dramaturgul german, inconjurata de Stiftskirche, cladirea Fruchtkasten, Prinzenbau (care gazduieste Baden-Württemberg), Ministerul Justitiei, Altes Kanzlei (Cancelaria Veche), Stuttgart Hauptbahnhof, statie de tren cunoscuta pentru turnul sau de 12 etaje.

 

Bilete de autocar Stuttgart-Jimbolia se achizitioneaza online, rapid si eficient, intr-un spatiu online dinamic, prin rezervari online direct pe site-ul oficial al companiei, unde puteti completa, in conditiile consultantei de voiaj gratuite, un formular de rezervare online.

In capitala landului, Mercedes, Porsche, Zeiss & Hugo Boss, descriu si confirma totodata precizia high-tech pe care Stuttgart o gazduieste de vreme indelungata, cu finete antreprenoriala. Tototdata, celebra destinatie este recunoscuta pentru tinuta universitar-academica, aceasta reprezentand motivul celor mai importante plecari pentru care clientii nostri pot rezerva bilete in regim last minut Stuttgart-Jimbolia. Centre universitare precum Tubingen (30 km), Heidelberg (c. 80km) sau Freiburg (120 km) intovarasesc Stuttgart-ul care se afla la o ora si jumatate Sud de granita cu Elevtia si de orasul Zurich.

 

Cursele de autocar Stuttgart-Jimbolia va stau la dispozitie. Pentru acestea, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. descopera rigoarea germana in plan turistic si cultural deopotriva. Va uram drum bun in calatoria dvs!