Oferta de autocar Stuttgart-Gura Humorului inaugurata de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL deschide o ruta romano-germana cu finalitate in capitala tinutului Baden-Wurtttemberg, Stuttgart reprezentand in folclorul international, prin recentul sau supranume, “Inima Europei”. Orasul este recunoscut totodata ca fiind o capitala a contradictiilor: “cel mai mare oras mic din Germania” a fost infiintat de swabi primind un destin al superlativelor- Stuttgart devine, inca de la origini, o citadela care pastreaza topul bogatiilor, dimensiunilor natural germane, dar si a tehnologizarii si industrializarii nemtesti.

 

O rezervare bilet pe ruta Stuttgart-Gura Humorului va conduce la cca 210 km N de Frankfurt, 220 km SE de Munchen si 1185 km de Arad. Constituite cu precizie germana, consecventa si regularitate, plecari Stuttgart impun o traditie europeana a transportului de persoane printr-un parc auto modern condus de o echipa profesionista.

Rutele de autocar Gura Humorului-Stuttgart sunt preferate pentru profilul predominant cultural, resursele estetice, istorice si sprituale ale citadelei promovand, ca principale exponente, centre precum Muzeul de arta moderna- Kunstmuseum, situat in centrul capitalei landului Baden-Württemberg. Aici, pasionatii de estetica germana pot admira expozitii avangardiste de pictura expresionista, de forma celor semnate Otto Dix.

 

Preturile ofertante ale curselor Stuttgart- Gura Humorului sunt situate pe site-ul oficial al companiei, unde veti gasi, printr-o simpla accesare, programul rutelor si pachetele de calatorie personalizate dedicate grupurilor de persoane ori clientilor fideli care in interes business sau de agrement ajung la destinatia germana in conditii de maxima siguranta si confort, marca Mayer. Clientii nostri beneficiaza de consultanta de voiaj gratuita, pentru achizitionarea unor bilete de autocar Stuttgart-Gura Humorului, acestia fiind invitati sa completeze un formular de rezervare online.

 

Prin oferta de tip last minut Stuttgart-Gura Humorului, partenerii companiei noastre pot ajunge in sud-vestul Germaniei beneficiind de un itinerariu de ultima ora planificat in conditii exclusive, Stuttgart asteptandu-i ca metropola a superlativelor, fiind recunoscuta ca „orasul cu cel mai bun nivel de viata” din arealul european.

 

Aici, fanii tehnologiei moderne pot admira legendarul lant de motoare ale industriei automobilistice germane, gazduit de muzeele Benz si Porche, loc in care inovatia, precizia si rigoarea se conjuga cu libertatea artistica. Tot in categoria  elementelor unice se inscrie si cel mai modern planetariu din Europa, Stuttgart gazduind programe de astronomie si expozitii de pictura cosmica menita sa atraga anual cca 200000 de vizitatori. Pentru divertisment, turism, cultura, ori arta, Stuttgart isi invita admiratorii intr-o calatorie Gura Humorului-Stuttgart. In compania noastra, veti avea parte de o calatorie placuta la fiecare plecare spre Germania.