Propunand un itinerariu romano-german realizat la standarde europene, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. lanseaza oferta de transport de persoane cu autocar Stuttgart-Fagaras. Destinatia noii rute prezinta capitala tinutului Badden-Wurttemberg, printr-o simpla rezervare bilet pe ruta Fagaras-Stuttgart calatorii ajungand in sudul Germaniei, in cea de-a patra arie metropolitana a tarii. Aici, atipicul orasului german se deschide prin morfologia geografica, « leaganul automobilelor »-Stuttgart- intinzandu-se de-a lungul unui teritoriu in care arheologia urbana moderna, tinuturile deluroase si podgoriile aflate chiar si in miezul orasului degaja un pitoresc fermecator.

 

Prin bilete de autocar Stuttgart-Fagaras, voiajul dumneavoastra debuteaza intr-un spirit boem, metropola germana starnind admiratia contemplatorilor sai din pricina arsenalului cultural. De fapt, orasul vorbeste de la sine prin motto-ul sau : « Stuttgart ofera mai mult ». In acord cu sloganul turistic mentionat, compania noastra realizeaza plecari Stuttgart garantandu-va superlativul pozitiv al unei calatorii aparte : conditii de profesionalism, siguranta, eficienta, costuri accesibile si rute regulate de transport realizate printr-un parc auto modern.

 

Catre « noua inima a Europei », asa cum a fost numit Stuttgart, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL ofera reduceri de transport pentru grupuri care optand pentru ruta Fagaras-Stuttgart, pot consulta pe site-ul oficial al companiei pagina unui formular de rezervare online. Astfel, intr-un mediu online realizat in conditii grafice extraordinare, intr-un mediu virtual dinamic, puteti achizitiona bilete in regim last minut Stuttgart-Fagaras, indiferent de obiectivele istorice, antreprenoriale ori culturale ale voiajului intreprins.

 

Pornind spre Germania in acord cu un protocol de calatorie consecvent, curse Stuttgart-Fagaras ofera, dincolo de perspectivele economice ori business ale sejurului un resort turistic diversificat. Posesorii unor bilete de autocar Stuttgart-Fagaras se vor bucura de o calatorie specifica prin dimensiunea naturala pe care o poseda, orasul german aflandu-se la o ora distanta de Muntii Padurea Neagra si la cca o ora distanta de Swabia. Pitorescul zonei Wurttemberg se prelungeste chiar si in zona cu specific urban, centrului orasului fiind situat intr-o vale de podgorii si paduri de foioase.

 

In vederea calatoriilor in regim de urgenta, rezervarile last minut Stuttgart-Fagaras va conduc catre oportunitatea de a ajunge in proximitatea oricarui district din cele 23 care constituie destinatia dumneavoastra. De la grupurile organizate la partenerii care aplica individual pentru in itinerariu romano-german, compania noastra a pregatit oferte personalizate si discounturi aplicate rutelor de autocar Stuttgart-Fagaras. Prin intermediul nostru, puteti vizita la destinatie regiuni precum Bad Cannstatt, un reputat domeniu european al complexelor spa si al mineralelor, cu subdomeniile Cannstatter Wasen-gazda a Festivalului de Primavara Stuttgart, Cannstatter Volksfest-gazda a Festivalului European de bere, districtul Cannstatt fiind sugerat drept capitala a Wurttembergului de catre Leibniz in 1696.  

 

 

Printr-o simpla rezervare bilet pe ruta Adjud Stuttgart deveniti partenerii Companiei SC Armin Mayer Reisen SRL. Va uram drum bun !