In conditii de profesionalism, confort si siguranta, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL lanseaza oferta unica Schifferstadt-Fagaras-transport cu autocarul, in cadrul unui protocol romano-german de elita, care va ofera rute inedite, la preturi avantajoase, parcurse prin prisma unui parc auto luxuriant si evaluat la standarde europene.

 Prin transport Schifferstadt-Fagaras cu autocarul calatoriti de aceasta data intr-un oras aflat in Rhein-Pfalz-Kreis, mai cu seama in zona Rhineland-Palatinate. Excluzand din compenenta sa administrativa si geografica Ludwigshafen, district recunoscut ca regiune autonoma si capitala a Rhein-Pfalz-Kreis, Schifferstadt reprezinta singura municipalitate a acestei regiuni germane, prezentand toate particularitatile unui burg autentic.

 1IMG_9884

Toti cei care achizitioneaza bilete de autocar Schifferstadt-Fagaras telefonic, adresandu-se unuia dintre consultantii nostri, sau online, simplu si eficient, prin consultarea site-ului nostru oficial realizat sub forma unui portal dinamic si interactiv, descopera avantajele unei calatorii exclusive catre o destinatie situata la cca 12 kilometri sud-vest de Ludwigshafen si 6 kilometri nord-vest de Speyer.

Procesul de rezervare bilet pe ruta Schifferstadt-Fagaras poate fi intreprins online, achizitionarea biletelor de calatorie fiind avantajoasa si prin prisma protocolului de discount pe care il propune. Reducerile de pret se aplica copiilor, pensionarilor, elevilor, studentilor si grupurilor organizate, in vreme ce accesarea online a unui formular de rezervare online, necesar a fi completat de catre toti partenerii SC. Armin Mayer Reisen SRL contribuind la economia de timp si de energie in contractarea unei firme de incredere, profesionista, in organizarea prin traditie a transporturilor internationale de persoane.

Destinatia este recunoscuta pentru regiunea Golden Hat of Schifferstadt, un punct de interes international in lista obiectivelor istorice, datat inca din 1835 intr-o zona cu atestare din anii 1400-1300 i. Hr.

De aceea, citadela germana reprezinta o destinatie avantajoasa pentru mobilitatea dumneavoastra internationala, indiferent de motivele pentru care intreprindeti calatoria: business, culturale, antreprenoriale sau turistice. Pentru operarea calatoriilor inopinate, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL a lansat programul  last-minute Schifferstadt-Fagaras. La preturi optime, sub presiunea timpului, calatoriti elitist, intr-o formula profesionista, indiferent de momentul ales. Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va ureaza bun venit!