O calatorie ofertanta prin prisma regimului de pret, cu destinatie catre Rhineland –Palatinate, Pirmasens, programul Pirmasens-Iasi-transport cu autocarul reuseste sa va descopere cele mai bune avantaje: preturile accesibile, insotite de confortul garantat de un parc auto modern, precizie in mobilitatea internationala, siguranta si eleganta.

Pana in apropiere de  Franta, un transport Pirmasens-Iasi cu autocarul ajunge garantat, orasul fiind situat in apropierea granitei cu statul european care gazduieste Turnul Eiffel. Simplu si eficient, reusiti sa intreprindeti o calatorie ideala, vizitand citadela germana care este fosta colonie a Manastirii Hornbach, datand inca din anii 860.

Aceasta este conjunctura care ii va harazi numele: desprins de la Sf. Priminius, numele orasului starneste nenumarate pelerinaje spirituale pe care le puteti parcurge cumparand  bilete de autocar Pirmasens-Iasi la preturi optime, direct de pe site-ul oficial al companiei.

mayer transport 11

Operand o rezervare bilet pe ruta Pirmasens-Iasi, va condimentati sejurul cu un resort cultural bogat: Dynamikum, un muzeu de stiinta, galeria lucrarilor lui Hugo Ball, Galeria de pictura a artistului Heinricj Burkel, Muzeul de pantofi-orasul dezvoltand o adevarata traditie in acest sens-, Westwallmuseum- sunt doar cateva dintre reperele simbolice pe care va recomandam sa le urmati in masura in care reusiti sa achizitionati pachetul nostru de calatorie.

Calatoriile realizate sub presiunea timpului sunt intampinate de programul last-minute Pirmasens-Iasi: in masura in care aveti vreme, gustati putin din divertismentul german participand la evenimente precum Landgrafen-Tage- tinut in aprilie, Sclabbeflicker-Fest- realizat in August, sau Euroclassic festival, un eveniment muzical de anvergura tinut ca turneu in Pirmasens, Bitche, Zweibrucken, Blieskastel, Verbandsgemeinde. Un formular de rezervare online disponibil pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL va aduce un bilet la cheie si un sejur in care cele mai bune amintiri despre Germania le veti avea in lumina unei calatorii de elita achitata la preturi traditionale!