Catre unul dintre districtele autonome ale regiunii Rhineland –Palatinate, Pirmasens, calatoriti acum alaturi de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL, aplicand pentru oferta Pirmasens-Fagaras-transport cu autocarul, realizata la costuri atractive.

Asezata in apropiere de granita cu Franta, destinatia dumneavoastra de vacanta este unul dintre burgurile germane care pastreaza imixtiunea de rural si urban, aceasta fiind inclusa in transport Pirmasens-Fagaras cu autocarul.

 Fagaras-Pirmasens

Originile citadelei sunt spirituale, fiind constituita drept colonie a Manastirii Hornbach, datand inca din anii 860. Numele derivand de la Sf. Priminius, patronul spiritual al acestui bastion, orasul isi dobandeste un renume cultural pozitiv, atrangand, de-a lungul timpului conducerea diferitelor regimuri regale si imperiale. In consecinta, posesorii unor bilete de autocar Pirmasens-Fagaras reusesc sa intreprinda astfel o incursiune istorica veritabila in timp, aplicand pentru un asemenea itinerariu.

Site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL sta la dispozitia celor care opteaza pentru incheierea electronica a procesului de rezervare bilet pe ruta Pirmasens-Fagaras. Avantajele calatoriei sunt dublate de o serie de obiective turistice pe care vi le recomandam, in randul carora amintim Dynamikum, un muzeu de stiinta, galeria lucrarilor lui Hugo Ball, Galeria de pictura a artistului Heinricj Burkel, Muzeul de pantofi-citadela creand o adevarata traditie in acest sens-, Westwallmuseum.

Apelati la programul last-minute Pirmasens-Fagaras pentru a calatori simplu si eficient indiferent de momentul ales, sub presiunea timpului, bucurandu-va totodata de cele mai bune conditii: eleganta, confort, siguranta, precizie in mobilitatea rutiera, preturi echitabile.

Aici puteti avea parte si de divertismentul german, participand la festivaluri precum Landgrafen-Tage- tinut in aprilie, Sclabbeflicker-Fest- realizat in August, sau Euroclassic festival, un eveniment muzical de anvergura tinut ca turneu in Pirmasens, Bitche, Zweibrucken, Blieskastel, Verbandsgemeinde. Completati un formular de rezervare online pentru a ajunge la destinatie la preturi avantajoase, in cele mai bune conditii. Va uram drum bun catre Germania!