Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va invita in cadrul unui sejur de elita in regiunea Rhineland –Palatinate, Pirmasens, aplicand pentru programul Pirmasens-Arad-transport cu autocarul. Preturile accesibile, insotite de confortul garantat de un parc auto modern, apreciat la standarde internationale, creeaza atuurile portofoliului companiei noastre, dispus exclusiv itinerariilor romano-germane.

Marginit de  Franta, orasul compune un pitoresc exclusiv din imixtiunea zonelor urban-rural, propunandu-va un transport Pirmasens-Arad cu autocarul cu oportunitati nenumarate de prelungire a voiajului dumneavoastra in proximitate.

Lacul arad

Un oras cu un puternic capital spiritual, fosta colonie a Manastirii Hornbach, datand inca din anii 860, citadela isi mosteneste numele de la Sf. Priminius, patronul spiritual al acestui bastion. Orasul poate fi vizitat achizitionand  bilete de autocar Pirmasens-Arad la preturi optime, direct de pe site-ul oficial al companiei.

Portalul nostru virtual, creat in conditii dinamice si simplu de navigat, sustine achizitionarea electronica a procesului de rezervare bilet pe ruta Pirmasens-Arad. Dynamikum, un muzeu de stiinta, galeria lucrarilor lui Hugo Ball, Galeria de pictura a artistului Heinricj Burkel, Muzeul de pantofi-orasul dezvoltand o adevarata traditie in acest sens-, Westwallmuseum- toate acestea contribuie la buna dezvoltare a turismului local, prin exponatele culturale pe care le reprezinta.

In regim de urgenta aplicati pentru oferta last-minute Pirmasens-Arad: eleganta, confort, siguranta, precizie in mobilitatea rutiera, preturi echitabile. Divertismentul german sustinut de evenimente precum Landgrafen-Tage- tinut in aprilie, Sclabbeflicker-Fest- realizat in August, sau Euroclassic festival, un eveniment muzical de anvergura tinut ca turneu in Pirmasens, Bitche, Zweibrucken, Blieskastel, Verbandsgemeinde invita turistii la o implicare activa si relaxanta deopotriva, pentru care trebuie sa completati un formular de rezervare online, menit a va aduce in calitatea de parteneri ai companiei noastre.

Va dorim drum bun catre Germania!