Pentru o deplasare eficienta si la costuri ofertante catre Rhineland-Palatinate, gazda dumneavoastra fiind Neustadt an der Weinstraße din Germania, va recomandam sa contactati serviciile companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL, achizitionand un pachet de calatorie in formula Neustadt an der Weinstraße-Iasi-transport cu autocarul.

Ca orice  Neustadt, orasul care are destinat numele Neustadt/Weinstrasse, prezinta toate particularitatile aferente semnificatiei: un burg german traditional, aflat intr-o prestigioasa regiune geografica, recunoscuta prin calitatea solurilor si prin productia de vinuri.  Obtinand un pachet de calatorie prin  transport Neustadt an der Weinstraße-Iasi cu autocarul ajungeti in unul dintre putinele  orase din Germania si Austria care detin titlul de Neustadt.

transport-persoane-germania-romania-2015 (1)

Ca orice burg german, emblema acestuia denota putere si vitalitate: simbolul oficial este al animalelor mitice Elwedritsche. Astfel, castigati din simpla istorie a emblemei o cunoastere a potentialului geografic zonal.

Aflat la cca o ora distanta de Mannheim, Ludwigshafen, Heidelberg si Frankfurt orasul isi invita posesorii de bilete de autocar Neustadt an der Weinstraße-Iasi la un itinerariu in oricare dintre diviziunile sale comunitare, dintre care amintim: Diedesfled, Duttweiler, Geinsheim, Gimmeldingen, Haardt, Hambach, Konigsbach, Lachen-Speydorf, Mubdach.

O  rezervare bilet pe ruta Neustadt an der Weinstraße-Iasi,  realizata direct pe site-ul oficial al firmei noastre, aduce  grupurilor organizate, elevilor, studentilor, copiilor si pensionarilor reduceri generoase si garantate.

Pentru oferta last-minute Neustadt an der Weinstraße-Iasi, am pregatit avantajele unei calatorii obisnuite, in ciuda planificarii acestui tip de sejur sub presiunea timpului. Completarea unui formular de rezervare online disponibil pe site-ul nostru oficial aduce Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL in calitatea de parteneri ai transportului dumneavoastra international. Pentru calatorii elegante, remarcate prin siguranta si traditie, obtineti un pachet de transport marca Mayer!