Situat in Rhineland-Palatinate, orasul Neustadt an der Weinstraße va sta la dispozitie in calitate de destinatie-cheie oferita de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL in cadrul unui protocol de calatorie pe care programul Neustadt an der Weinstraße-Fagaras-transport cu autocarul il adreseaza clientilor fideli dar si potentialilor parteneri.

Cel mai mare oras german detinand titlul de Neustadt, citadela germana isi origineaza numele in Neustadt/Weinstrasse, insemnand noul oras de pe drumul viticol german.  In consecinta, un transport Neustadt an der Weinstraße-Fagaras cu autocarul va aduce in calitatea de vizitatori ai unuia dinte putinele orase din Germania si Austria care detin titlul de Neustadt.

transport-persoane-germania-romania-2015

Emblematic reprezentat de simbolul animalelor mitice Elwedritsche, orasul este aflat la cca o ora distanta de Mannheim, Ludwigshafen, Heidelberg si Frankfurt. Cei care detin bilete de autocar Neustadt an der Weinstraße-Fagaras pot vizita oricare dintre cele noua diviziuni ale orasului: Diedesfled, Duttweiler, Geinsheim, Gimmeldingen, Haardt, Hambach, Konigsbach, Lachen-Speydorf, Mubdach.

O rezervare bilet pe ruta Neustadt an der Weinstraße-Fagaras poate fi intreprinsa oricand accesand direct site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. Aici gasiti expuse cele mai bune preturi ale itinerariilor romano-germane precum si conditiile pe care le puteti indeplini pentru a beneficia de oferte individualizate, la preturi personalizate.

Garantand discount grupurilor organizate, elevilor, studentilor, copiilor si pensionarilor, compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va ofera o gama larga de optiuni, in randul carora se regaseste si oferta last-minute Neustadt an der Weinstraße-Fagaras.

In aceasta maniera calatoriti indiferent de momentul ales catre orice punct cheie din Germania, beneficiind de preturi optime pentru calatorii survenite in ultimul moment. Simpla completare a unui formular de rezervare online va aduce in calitatea de turisti si parteneri ai Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. Pentru ca alaturi de noi, Europa e aproape, la orice pas facut!