Bun venit la Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL! Pentru un protocol complet, achitat la preturi ofertante, echipa noastra de profesionisti a pregatit un pachet de calatorie care va conduce catre Rhineland-Palatinate, unde orasul Neustadt an der Weinstraße va asteapta in calitate de destinatie a ofertei Neustadt an der Weinstraße-Arad-transport cu autocarul.

Avand calitatea de  Neustadt, citadela germana isi origineaza numele in Neustadt/Weinstrasse, fiind unul dintre putinele orase de pe harta Germaniei care se bucura de aceste particularitati.  Achitand un  transport Neustadt an der Weinstraße-Arad cu autocarul la preturi ofertante, vizitati unul dintre putinele  orase din Germania si Austria care detin titlul de Neustadt, simbolul oficial fiind insa dat de emblema animalelor mitice Elwedritsche.

Strada Metianu din Arad

In ceea ce priveste proximitatile,  orasul este aflat la cca o ora distanta de Mannheim, Ludwigshafen, Heidelberg si Frankfurt. Posesorii unor bilete de autocar Neustadt an der Weinstraße-Arad pot vizita oricare dintre cele noua diviziuni ale orasului: Diedesfled, Duttweiler, Geinsheim, Gimmeldingen, Haardt, Hambach, Konigsbach, Lachen-Speydorf, Mubdach.

In aceasta maniera, operand simplu si eficient, prin economie de timp si de efort, o  rezervare bilet pe ruta Neustadt an der Weinstraße-Arad,  beneficiati de un itinerariu romano-german de elita, preturi personalizate incluzand  discount garantat grupurilor organizate, elevilor, studentilor, copiilor si pensionarilor.

Pentru oferta last-minute Neustadt an der Weinstraße-Arad, avantajele protocolului de calatorie obisnuit se pastreaza, adaugand spontaneitatea si profesionalismul cu care raspundem derularii voiajelor in regim de urgenta, indiferent de momentul ales. Completarea unui formular de rezervare online disponibil pe site-ul nostru oficial este necesara pentru deveni clienti ai Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. Drum bun catre Germania!