Cu o alura boema si renascentista, insa impregnat de o puternica traditie moderna si capitalista, citadela Munchen devine destinatia curselor de autocar Munchen-Vatra Dornei, lansate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL, la preturi avantajoase si in conditii  europene.

 

Catre capitala Bavariei, calatoriti cu o rezervare bilet pe ruta Vatra Dornei-München, pana in sudul Germaniei, bucurandu-va ca turisti de un arsenal de obictive turistice de exceptie. In randul acestora este inclus Palatul de Justitie din Munchen, construit intre 1890 si 1897 de von Thiersch in stil neo-baroc in estul Karlsplatz. Catre un asemenea punct important, plecari Munchen sunt consumate cu regularitate si consecventa, in vecinatatea palatului aflandu-se si noul Justipalast,din caramida rosie, format in stil neo-gotic, pentru a gazdui, in cele doua turnuri Curtea Constitutionala Bavareza, respectiv Tribunalul Regional Superior.

Denumirea originara, inspirata dintr-un asezamant monahal, potrivit semnificatiilor din dialectul regional,  prezinta Munchenul ca fiind o capitala a contradictiilor, acum devenit « un sat globalizat » asa cum ii spun locuitorii, unde pitorescul se imbina cu spiritul capitalist intr-o maniera armonioasa.

Intr-adevar, curse München-Vatra Dornei demonstreaza acest aspect intr-un areal de traditie, evidentiat prin calitatea unui mod de vuata autentic. Viata de noapte a citadelei si nenumarate festivale contribuie la un divertisment nocturn cultural, ceea ce putine orase europene reusesc sa ofere intr-o armosfera estetica loiala.

 

Rutele de autocar Vatra Dornei-Munchen sunt cunoscute de catre turistii care devin parteneri fideli ai companiei noastre pentru preturile avantajoase, dar si pentru calitatea confortului pe care il ofera neconditionat prin prisma parcului auto.

 

Autocarele München-Vatra Dornei pot reprezenta mijlocul dvs de transport international accesand pagina formular de rezervare online, afisata pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. Regimul de discounturi aplicate grupurilor organizate, pensionarilor, cadrelor didactice, studentilor, elevilor si copiilor, contribuie la arsenalul de  avantaje ale firmei noastre, care isi asteapta noii parteneri cu un program de consultanta de voiaj gratuita.

 

Prin ofertele last-minut Munchen-Vatra Dornei puteti calatori catre orasul al carui motto divulga principalul confort de care se bucura integral vizitatorii sai “Munchen te place oferindu-ti tot ce are mai bun”.

 

De aceea, indiferent de grila turistica aleasa ori de obiectivele selectate pentru un parcurs turistic de exceptie, Munchen reprezinta o destinatie importanta pe care nu trebuie sa o ratati din niciun sejur romano-german, cu atat mai mult cu cat este proiectat de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL.