Cursele de autocar Munchen-Turda sunt realizate Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL in cadrul unui program international romano-german de persoane, cuprinzand obiective turistice, antreprenoriale si culturale in planificarea unui voiaj european de elita, realizat la standarde europene, printr-un parc auto postmodern.

 

O rezervare bilet pe ruta Turda-München se poate realiza direct pe site-ul Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL, calatoria dumnavoastra avand ca destinatie capitala Bavariei, orasul Munchen aflandu-se de-a lungul raului Isar, in apropiere de Alpii germani.

Plecari Munchen sunt un exercitiu turistic bun pentru iubitorii de arta urbana. La destinatie, unul dintre monumetele de profil care poate fi admirat este Statuia Ingerului Pacii, din suburbia Bogenhausen : aceasta deschide, prin pozitionarea Isarului, un spatiu format din patru fantani mai mici, doua scari ducand la o punte de observare care ofera o panorama de exceptie. O coloana de 38 de meri ridicata in stil corintic sustine statuia care comemoreaza 25 de ani de pace de la incgeierea razboiului franco-german.

 

Cursele München-Turda sunt incluse in principalele mijloace de transport care fac posibila o vizita a Gradinii Zoologice Hellabrunn din Munchen, proiectata in stil art nouveau. Aici, exponatele sunt grupate in functie de habitatele naturale iar elementele noi recupereaza Urwaldhaus, o casa de padure tropicala, unde gasiti posibilitatea de a executa tururi de noapte a gradinii, in cei cca 170 de acri de-a lungul carora veti regasi si restaurante de exceptie, pentru a prelungi oaza de divertisment.

 

Rutele Turda-Munchen va conduc catre al treilea oras ca dimesiune a Germaniei, dupa Berlin si Hamburg. Cumparand bilete de autocar München-Turda intr-un spatiu online dinamic si complex, primiti, in cadrul site-ului oficial al companiei, consultanta de voiaj gratuita.

 

Astfel, intreaga noastra oferta de calatorie se afla expusa, alaturi de protocolul aferent pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL, unde puteti rezerva si bilete in regim  last minut Munchen-Turda prin simpla completare a unui formular de rezervare online. Avantajele sugerate de discount-uri sunt generoase : grupurile organizate de persoane, cadrele didactice, copiii, elevii si studentii beneficiaza de discounuri garantate, insa reduceri de pret sunt aplicate si  pentru deplasarile executate in sezonul estival.

 

Oferta de transport international de persoane realizata prin cursele de autocar München-Turda este integrata intr-un program competitiv pe piata de profil, clientii fideli dar si noii parteneri find tratati cu seriozitate si rigurozitate germana, la finalul voiajului intreprins beneficiind de costuri reduse, siguranta, confort si de posibilitatea de a incheia un parteneriat de lunga durata cu compania noastra, prin prisma unor colaborari viitoare evaluate la standarde europene.

 

Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va multumeste pentru optiunea dvs de calatorie, urandu-va drum bun !