Cautati un mijloc de transport optim, rapid si eficient, pana in landul Bavaria, chiar in capitala regiunii, Munchen ? Recurgeti, in aceste conditii, la cursele de autocar Munchen-Timisoara care parcurg un traseu romano-german de exceptie, planificat cu rigurozitate si consecventa de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL, noua destinatie de vacanta inclusa in grila noastra de transport international de persoane cuprinzand orasul de-a lungul raului Isar.

 

Accesand o rezervare bilet pe ruta Timisoara-München, va veti plasa in Munchen la numai o ora si jumatate de Alpii germani.

Plecari Munchen va conduc catre o destinatie bogata in obiectivele culturale. Va invitam sa parcurgeti, de pilda, sala Antiquarium a Palatului Regal, creata in stil renascentist, cu un parter de 69 de metri lungime. Aceasta este cea mai mare cladire de la nord de Alpi, bucurandu-se de o bolta generos decorata de picturi ale artistilor cei mai importanti ai vremii, precum Hans Donauer cel Batran, Padovano ori Candid, cele 102 de reprezentari ale oraselor bavareze cuprinse astfel fiind finalizate in 1600.

 

Cursele München-Timisoara, marca Mayer, va ofera insa o priveliste renascentista si in contemplarea unor cladiri cu o functionalitate contemporana antreprenoriala precum Monetaria din Munchen, construita de Egkl in secolul XVI si convertita intr-una dintre cele mai importante complexe de birouri germane. Arcadele renascentiste si fatadele neocalsice riguroase ofera o alura estetica aparte cladirii.

 

Rutele de transport Timisoara-Munchen sunt desfasurate dupa un program consecvent al carui protocol de calatorie se afla afisat pe site-ul official al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. Tarife personalizate in vederea achizitionarii unor bilete de autocar München-Timisoara, sunt alocate grupurilor organizate de persoane, pensionarilor, studentilor, elevilor si copiilor, discount-urile fiind incadrate intr-un protocol expus pe site-ul oficial.

 

Beneficiati de consultanta gratuita de voiaj pentru transportul dumneavoastra in mediul online gazduit de site-ul oficial, clientii companiei noastre fiind invitati sa completeze un formular de rezervare online. Rezervati o cursa last minut Munchen-Timisoara, pentru un voiaj european de elita, in aceleasi conditii dinamice online, pentru care veti rascumpara siguranta si confortul la preturi avantajoase.

 

Pentru un partener care a creat traditie in istoria transporturilor romano-germane de persoane, alegeti planificarea calatoriei dumneavoastra catre Munchen de catre Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. Nimic nu se compara cu rigurozitatea si performanta germana autentice !