Catre orasul celor un million, asa cum este numit in legenda urbana, Munchen, capitala Bavariei, pornesc cursele de autocar Targu Mures-Munchen, realizate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL in conditii de siguranta si de precizie rutiera, la costuri avantajoase.

 

O rezervare bilet pe ruta Targu Mures-München va aduce aproape de orasul gazda al Pietei Karolina, situata intre Barerstrasse si Briennstrasse, inaugurata in 1812 ca monument comemorativ bavarez in urma lupteu cu Napoleon. De aici va puteti updata constant agenda de evenimente culturale a orasului, existand in fata pietei Casa America, o biblioteca foarte ampla cu reviste si programme ale evenimentelor de profil de peste an.

 

Totodata, rutele plecari Munchen sunt singurul mijloc de transport care va pot aduce in conditia de contemplatori ai Pietei Regelui din Muncgen, delimitata pe trei parti de monumentele cladirii in stil grecesc fondata de Leo Von Klenze, care aduc Munchen-ului supranumele de “Atena de pe Isar”. Astfel, se explica alura de templu grecesc a muzeelor Antikensammlungen si Glyptothek, piata pastrand atmosfera din vremea lui Ludwig I.

 

Prin ofertele lansate, compania noastra va ofera cursele de la preturi accesibile, care intretin zona de competitvitate de pe piata de profil a transportului international de persoane pe rute romano-germane.

 

Cursele Targu Mures-Munchen sunt cunoscute pentru conditiile de confort, siguranta si lux de care dispune parcul auto modern al companiei noastre, administrat de o echipa de profesionisti care va pot acorda in orice moment consultanta gratuita de voiaj.

 

Pentru divertismentul cultural german, Munchen este destinatia ideala.  Bilete de autocar München-Targu Mures sunt dedicate celor care doresc ca in cursul calatoriei lor sa se abata pana la Centrul de Cultura Gasteig din Munchen, construit in stil postmodernist exclusiv din caramida, si destinat manifestatiilor de muzica, teatru, film, continand doua teatre in care se joaca piese in limba engleza in mod exclusiv, precum si cateva centre comerciale.

 

Totusi, un bilet in regim last minut Munchen-Targu Mures vine in intampinarea tuturor clientilor care din diferite motive- antreprenoriale, turistice ori culturale- au nevoie sa parcurga un asemenea itinerariu in conditii temporale concentrate si la preturi avantajoase,

 

Accesand site-ul nostru oficial in vederea completarii unui formular de rezervare online, luati legatura cu echipa de consultanti ai Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. In timp util, planificarea voiajului dumneavoastra va fi achitata la preturi avantajoase pentru confort, siguranta si precizie germana ! Va multumim pentru optiunea realizata, urandu-va drum bun pana in Munchen !