Cum ajungeti catre « orasul cosmopolit cu o inima » ? Aceasta este denumirea urbana populara a orasului Munchen, inspirata din motto-ul « Weltstadt mit Herz », inaugurat in 2006, inlocuind fostul dicton turistic : « Munche mag Dich », adica « Munchen te place ». Ajungeti la destinatie prin inaugurarea ofertelor de autocar Munchen-Suceava, gestionate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL.

 

Cursele de autocar München-Suceava se incadreaza in randul itinerariilor romano-germane prin oferta de transport international de persoane pe care Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL v-o ofera aplicand pentru o rezervare bilet pe ruta Suceava-Munchen in regim eficient si rapid, in conditii dinamice, site-ul oficial.

 

Prin plecari München ajungeti in capitala landului federal Bavaria, in nordul Alpilor Germani, fiind al treilea mare oras al Germaniei dupa Berlin si Hamburg.

De fapt, orasul este recunoscut nu doar pentru modernitatea sa dar si pentru puterea financiara inedita, care aduce Munchen in topul celor mai dezvoltate orase europene, fiind, din aceasta perspectiva, pe pozitia a 15-a din topul mondial, care a inclus 289 de orase. Monocle afirma, de exemplu, despre Munchen, in 2010, faptul ca este orasul cu cel mai bun nivel de trai din lume.

 

Cursele Munchen-Suceava va conduc catre un oras german inzestrat cu o estetica autentica, muzeele intrecand in diversitate si componenta cladirile similare din Berlin.  Rutele Suceava-München va ofera prilejul de a contempla si muzee cu continut high-tech, nu neaparat pictural. De exemplu, rupand traditia cu arta clasica, Muzeul Germaniei din Munchen este unul al stiintei si tehnologiei, adapostind de-a lungul a 19 coridoare sase etaje de exponate cu treizeci de sectiuni, precum si un planterariu avansat tehnologic si un spectacol ludic de lasere pentru copii.

 

Bilete de autocar pe ruta Munchen-Suceava va conduc intr-o calatorie marca Mayer la costuri ofertante, care sunt avatajoase pentru iubitorii de arta traditionala. Recomandam acestora vizitarea Galeriei Municipale Lenbach, o vila de secol XIX proiectata in stil florentin care a fost atelier al artistului Franz von Lenbach si care contine opere reconditionate inca din perioada gotica ori exponate din gruparea Calaretul Albastru, semnate : Kandinsky, Klee, Jawlenski, Macke, Marc si Munter.

 

Site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. cuprinde intregul protocol de calatorie precum si grila de preturi pentru regimul last minut München-Suceava, grupurile organizate, copiii, elevii, studentii, pensionarii si cadrele didactice avand discounturi garantate. Daca optati pentru o calatorie pregatita de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va invitam sa completati un  formular de rezervare online.

 

Cursele de autocar Munchen-Suceava sunt destinate iubitorilor Germaniei care vor sa regaseasca sub cupola unui singur oras spiritul german, capitalismul functional, modernitatea infloritoare, arta traditionala si cultura autentica a esteticului nemtesc. Va uram drum bun ! Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va conduce catre Munchen intr-un voiaj european de traditie !