Proiectand o calatorie dinamica pana in apropiere de Alpii germani, situati la cca o ora si jumatate distanta de destinatie,  calatoriti in compania firmei SC. Armin Mayer Reisen SRL., care va ofera primul itinerariu romano german generat de cursele de autocar Munchen-Sovata.

 

Aflat de-a lungul raului Isar, Munchen este un obiectiv in sine, regiunea metropolitana cuprinzand si orase din proximitate precum Augsburg ori Ingolstadt, o rezervare bilet pe ruta Sovata-München oferindu-va oportunitatea de a ajunge pe teritoriul gazdei festivalului Oktoberfest.

 

Curse plecari Munchen sunt preferate pentru obiectivele sale inedite : Muzeul National al Bavariei include, spre exemplu, una dintre cele mai importante colectii europene de artefacte medievale, de la armuri la ceramica, fiind situat intr-o zona centrala, de tranzitie.

Protocolul de calatorie al rutelor Sovata-München este expus pe site-ul oficial al companiei, recomandandu-va asemenea curse si pentru obiectivele adiacente : Glyptothek, cladire culturala adapostind o colectie de sculpturi elene, configurata ca un pantheon, Muzeul Teatrului German, Vechea Pinacoteca Leo Von Klenze, care cuprine galerii de arta de la Roma  la Sankt Petersburg, Muzeul BMW sau Muzeul Evreiesc din Munchen.

 

Bilete de autocar Munchen-Sovata pot fi achizitionate intr-un mediu online dinamic, pe site-ul companiei, ori telefonic. Puteti achizitiona bilete in regim last minut München-Sovata, prin simpla completare, direct pe site, a unui formular de rezervare online.

 

Prin cursele Munchen-Sovata, va puteti bucura de Villa Stuck, fosta resedinta a artistului omonim, care dupa moartea acestuia devine unul dintre cele mai semnificative Muzee din Munchen. Restaurata in perioada contemporana, aici sunt situate cele mai importante galerii de arta reprezentative pentru anii 1900.

 

Oferta de transport international de persoane realizata prin cursele de autocar München-Sovata propune siguranta, costuri minime, confort si o echipa de profesionisti care va ofera un sejur inconfundabil printr-un parc auto modern. Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL ca traditie a itinerariilor romano-germane va ofera toate mijloacele de a ajunge sa vizitati Schloss Nymphenburg, palat comandat de arhitectul italian Barelli, Palatul Resinez, actualmente inzestrat cu functii administrativ-politice, Trezoreria Residenz Muncgen, continand bijuterii regale bavareze ori Muzeul BMW. Pentru toate acestea, calatorim impreuna catre Munchen !