Sosirea la Munchen prin Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. care va ofera programul de transport international de persoane generat de cursele de autocar Munchen-Sighisoara, este primul pas catre o calatorie europeana boema, cu destinatia in al treilea oras ca marime din Germania, dupa Berlin si Hamburg.

 

Capitala secreta a Germaniei si totodata capitala Bavariei poate fi vizitata acum accesand o rezervare bilet pe ruta Sighisoara-München. In cei 800 de ani de traditie urbana, citadela si-a construit o cultura bogata, de la care se revendica evenimente de un ludic popular impresionant, precum Oktoberfest, cel mai mare festival european de bere, care aduna anual cca sase milioane de participanti. Catre un asemenea ritual estival, plecari Munchen executa un program consecvent si eficient de transport international de persoane, dintr-un tur complet al orasului trebuind sa nu lipseasca obiective precum Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz,.

 

Rutele Sighisoara-München  va ofera un pelerinaj castelan de exceptie, pe care il puteti incepe cu Castelul Neuschwanstein, cel mai frumos din Bavaria, reprezentand elementul inspirational pentru proiectarea Castelului Frumoasei Adormite de catre americanii de la Disney.

Pentru o cursa Munchen-Sighisoara, itinerariul dumneavoastra se poate extinde pana in Salzburg, oras invecinat, unde nu trebuie sa ratati Gradinile Mirabell, Cetatea Salzburg, Dom-ul, Casa Mozart.

 

Bilete de autocar München-Sighisoara pot fi achizitionate direct de pe siteul oficial al companiei, unde protocolul de calatorie si programul rutelor aferente se afla prezentat in detaliu. Tototdata, in aceasta maniera, oferta de bilete in regim last minut Munchen-Sighisoara se prezinta la costuri ofertante, aceesarea acestora realizandu-se prin simpla completare a unui formular de rezervare online sau telefonic.

 

Recunoscute pentru finetea urbana, cursele de autocar München-Sighisoara va propun si elemente aparte, din proximitatea generoasa a capitalei bavareze : puteti porni din Munchen pe Drumul Romantic in Bavaria. Pentru a ajunge aici, trebuie sa treceti prin Donauworth. Odata situati la destinatie, puteti porni la vizitarea Muzeului Papusilor Käthe-Kruse, care au implinit de curand 100 de ani. Tot din Munchen puteti ajunge in  Nördlingen: oras cetate unic in Europa si in lume prin diverse elemente proprii, dominat de turnul inalt de aproape 100 m al bisericii St. George.

 

Va uram calatorie placuta, amintindu-va ca numai Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. poate sa cumuleze intr-un program personalizat de calatorie exactitate, perseverenta, confort, cuantumuri accesibile si traditie europeana !