Descoperiti  Munchen-ul : fost oras monahal, devenit capitala a Bavariei, citadela germana devine destinatia de calatorie a curselor de autocar Munchen-Sighet, noul protocol de calatorie incluzand noi itinerarii romano-germane organizate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL la preturi avantajoase si in cadrul unor programe internationale de transport de persoane configurate personalizat.

 

Accesand o rezervare bilet pe ruta Sighet-München ajungeti intr-un oras in care ingeniozitatea creatoare domina. Plecari Munchen, organizate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL, va ofera spre contemplare piatetele Noii Primarii, cladirea continand un turn de 79 de metri fiind proiectata intre 1867 si 1909 de Hauberisser intr-un format gotic flamand, intentionand prin zidirea ei excluderea aglomeratiei prilejuita de Vechea Primarie, langa care se gaseste un alt obiectiv, Fantana Pestilor, construita in 1864 de Konrad Knoll.

 

Cursele Sighet-Munchen sunt peferate si pentru lectia de spiritualitate pe care o poseda : Biserica Maicii Domnului, ctitorita de ducele Sigismund in 1468, inlocuieste o biserica inaltata in secolul XIII.

Cursele München-Sighet va prezinta astfel nenumarate cladiri cu profil cultural in randul carora arta este suverana : muzee,festivale de teatru, de film, picturi avangardiste expuse in galerii care pastreaza si exponate renascentiste, toate acestea degaja spiritul boem al Munchen-ului.

 

De oferte personalizate de transport se bucura clientii fideli, copiii, elevii, studentii, cadrele didactice si pensionarii care achizitioneaza bilete de autocar Munchen-Sighet. Protocolul oficial de calatorie este inscris pe site-ul oficial al companiei noastre, unde puteti rezerva bilete in regim last minut München-Sighet, un mediu online dinamic asteptandu-va pentru a aplica pentru un formular de rezervare online.

 

In randul avantajelor pe care firma noastra le atribuie partenerilor sai se numara : consultanta de voiaj gratuita, cuantumuri accesibile, programe ofertante si competitive, siguranta, eficienta, precizie rutiera : iata doar cateva motive pentru care va sugeram alegerea curselor de autocar Munchen-Sighet  marca Mayer.

 

Va multumim pentru alegerea facuta, oferindu-va cele mai bune pachete de transport international de persoane evaluate la standarde europene, pentru ca voiajul dumneavoastra este prioritatea noastra principala. Catre « orasul celor un milion », « capitala secreta a Germaniei », orice calatorie intreprinsa alaturi de noi confirma motto-ul urban : « Munchen te place, oferindu-ti totul ».