Cursele de autocar Munchen-Sibiu realizate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. inscriu capitala Bavariei, supranumita si Capitala secreta a Germaniei intr-un program amplu de calatorii care starneste competivitate turistica pe piata europeana de profil.

 

O rezervare bilet pe ruta Sibiu- München reprezinta optiunea ideala de calatorie : ajungeti la destinatie intr-un timp record, in conditii de siguranta, unde puteti vizita nenumarate obiective castelane.  Plecari Munchen va ofera, de pilda, prilejul de a vizita Castelul Linderhof, o cladire boema care imbina arhitectural elemente de baroc si rococo, in mijlocul acesteia aflandu-se « masa fermecata » din sufragerie, inspirata din povestea Fratilor Grimm, ca si arhitectura decorativa a gradinilor.

 

Un parc auto modern, pus la dispozitia clientilor Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL realizeaza cu precizie germana un itinerariu de traditie, alaturi de o echipa profesionista. Cursele Sibiu- München sunt generoase prin manifestarile culturale : Hofbrauhaus am Platzl, cea mai cunoscuta hala de bere din lume, isi asteapta turistii in centrul orasului, starnind admiratia participantilor la Oktoberfest, cel mai mare festival de bere european.

O cursa Munchen-Sibiu va ofera prilejul de a vizita parcuri precum Gradina Engleza, mai mare decat Central Park din New York, Olympiapark, Westpark, parcurile Mymphenburg Palace- cotinand Gradina Botanica Munchen-Nymphenburg in nord, si Shleissheim Palace, la care se adauga reputatul Hirschgarten, fondat in 1780 pentru caprioarele care traiesc si astazi in rezervatia naturala dedicata lor.

 

Bilete de autocar München -Sibiu pot fi rezervate accesand direct site-ul oficial al companiei noastre, unde oferta de tip last minut Munchen-Sibiu poate fi achizitionata de catre doritori prin simpla completare a unui formular de rezervare online.

 

Daca doriti un divertisment relaxat, atunci München este indreptatit sa gazduiasca turismul de shopping : Wiktualienmarkt este cea mai mare piata din Munchen unde sunt gasite bucate traditionale. Aici se petrece si Carnavalul din Munchen care contine dansul Marktfrauen- femeilor pietei, in costume comice. Cu toate acestea, viata de noapte in Munchen ofera peste 6000 de localuri licentiate, populate de artisti si de festivaluri care contribuie in mod vadit la dinamica sociala si culturala a citadelei.

 

Pentru o calatorie europeana, la preturi avantajoase, nu ezitati sa apelati la serviciile Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL.