Manifestand o puternica traditie internationala de transport de persoane, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. lanseaza cursele de autocar Munchen – Sebes, noua destinatie inclusa in cadrul programelor de calatorie fiind capitala Bavariei.

 

Operand pe site-ul oficial al companiei noastre o simpla rezervare bilet pe ruta Sebes- München descoperiti un oras dinamic, al carui nume este mostenit de la colonia calugarilor manastirii Schaftlarn, intemeiata in aceasta zona in vremea lui Henric Leul, duce de Saxonia.

 

Catre o asemenea zona, plecari Munchen sunt realizate cu rapiditate si consecventa, destinatia fiind preferata si pentru continuturile sale academice : aici, prima institutie de profil, Academia Bavareza de Stiinta, a fost fondata in 1759, miscarea contribuind la proclamarea Munchen-ului drept capitala a Bavariei in 1806.

 

O plecare pe ruta Sebes – München poate fi cu adevarat inspirationala, chiar si pentru voiajele in regim business, aici avand sediile Allianz AG, cea mai mare companie de profil in domeniul asigurarilor din Europa, concernul constructor BMW si concernul de electronica Siemens AG.

Calatorii care aplica pentru o cursa Munchen-Sebes se pot bucura de  peisajul Alpin, la care se adauga proximitati bavareze reprezentate de orase precum : Dachau, Friesing, Erding, Starnberg, Landshut, Moosburg, integrate in regiunea Grater Munchen, alaturi de care districtele inconjuratoare formeaza Zona Metropolitana, de cca 4.5 milioane de locuitori.

 

Bilete de autocar München – Sebes sunt achizitionate intr-un spatiu online dinamic, site-ul oficial al companiei stand la dispozitia dumneavoastra pentru realizarea rezervarilor. Aici, consultanta gratuita de voiaj este acordata online de catre Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL, potentialii nostri parteneri de transport fiind rugati sa completeze un formular de rezervare online.

 

Biletele in regim last minut Munchen-Sebes sunt preferate in orice moment de catre parteneri ai companiei noastre care din ratiuni spontane trebuie sa parcurga la cuantumuri avantajoase si in conditii de siguranta un voiaj neplanificat.

 

Curse autocar Sebes- München va aduc o serie de obiective castelane dintre care amintim, de pilda, Castelul Neuschwanstein, conceput nu de un arhitect, ci de un decorator de teatru, de unde detaliile in aur si picturile exagerate, cladirea fiind locuita de Regele Ludovic doar 170 de zile.

 

Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. va ofera preturi ofertante pentru amintiri inestimabile ! Calatorie placuta !