Pana in apropiere de Alpii Germaniei, cursele de autocar Munchen-Satu Mare ajung in Munchen, ca rute integrate unui pachet de calatorie ofertant lansat de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL, actualul traseu avand ca tinta Capitala Bavariei.

 

Gazda a Gradinii Englezesti, Munchen pastreaza inima verde a citadelei in marele parc European in care sunt regasite si zone mai putin conventionale, precum Gradina poetilor ori Gradina Finantelor, vizitarea acestora fiind posibila printr-o simpla rezervare bilet pe ruta Satu Mare- München.

 

Ludicul este gazduit cu seninatate de celebra urba germana : piata dominata de primaria neogotica, apartinand celebrului Glockenspiel, este un element fascinant, alaturi de primul muezeu al jucariilor adapostit in cladirea administrativa de-a lungul a patru etaje, catre asemenea obiective, plecari Munchen conducandu-va cu o deosebita precizie.

Daca achizitionati un bilet de autocar München – Satu Mare veti putea descoperi indeaproape o expozitie interesanta de antichitati grecesti si etrusce, din cadrul Antilensammlungen, unde veti regasi si figurine din bronz si teracota ori vase de baut in sticla si ornamentate cu tot soiul de bijuterii alese.

 

Site-ul oficial al companiei expune in detaliu intregul ritual rutier al curselor Satu Mare-Munchen oferind pentru grupurile de persoane, elevi, studenti, cadre didactice ori pensionari discounturi substantiale. Consultanta de voiaj este acordata in regim online gratuit pentru clientii curselor München -Satu Mare opteaza pentru transportul international de persoane oferit de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. Daca aveti obligatia de a parcurge un asemenea sejur neplanificat initial, in regim last minut Munchen- Satu Mare puteti calatori oricand, singura conditie preliminara fiind completarea paginii care contine formularul de rezervare online.

 

« Orasul celor un milion », Munchen, capitala a Bavariei, este un oras prosper si expansiv pe care il puteti parcurge in termenii unui real vernisaj cultural daca aplicati pentru autocar Satu Mare- München.

 

Pentru plecari Munchen, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. a pregatit cuantumuri accesibile, programme rutiere competitive si ofertante, confort si siguranta clientilor sai, precum si o echipa de experti, consultanti si profesionisti care stiu sa faca din voiajul dumneavoastra o calatorie europeana de neuitat ! Calatoria dumneavoastra este prioritatea noastra !