Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. a proiectat un pachet ofertant de transport international de persoane, remarcat prin pachetul de calatorie cu autocar Munchen-Santana, o destinatie la cheie propusa de firma noastra fiind, de aceasta data, insasi capitala Bavariei, Munchen.

 

«Orasul celor un milion », Munchen, va asteapta la destinatie, oferindu-va posibilitatea de a lua la cunostinta cultura Germaniei printr-o serie de obiective estetice in randul carora se regaseste Domul Frauenkirche, pe care il puteti vedea operand o rezervare bilet pe ruta München -Santana, realizata in conditii exclusive, direct pe site-ul Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL.

Plecari Munchen va ofera spre contemplare celebrul Don zu Unserer Lieben Frau- cunoscut ca fiind Catedrala Maicii Domnului, constructie care domina citadela prin turnurile de cca 100 m. Ridicat din caramida si proiectat intr—un stil gotic tarziu, reprezinta unul dintre simbolurile Germaniei vizibil din orice punct al Munchen-ului, municipalitatea interzicand printr-un pachet legislativ construirea cladirilor mai mari de 109 m, pentru a garanta autenticitatea acestuia si detinerea unei panorame unice, vizibilitatea sa fiind receptata chiar dintre Alpi.

 

Cursele Santana- München  sunt incluse intr-un protocol de calatorie expus pe site-ul oficial al companiei, cuprinzand pachete personalizate pentru grupuri organizate si clienti fideli. Un asemenea itinerariu va aduce si in proximitatea Portii Isar,situata in estul orasului si integrata inca din secolul XIV in complexul organizatoric al zidurilor de aparare originare ale citadelei.

 

Pentru o calatorie marca Mayer, bilete de autocar Munchen- Santana va stau la dispozitie intr-un protocol expus pe site-ul oficial al companiei, la destinatie avand oportunitatea de a vizita Turnul Olimpic, fosta gazda a Jocurilor Olimpice din 1972.

Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. va invita sa completati un formular de rezervare online pentru a procura un loc in cadrul curselor noastre de voiaj.

 

In regim last minut München – Santana, ajungeti in Sudul Germaniei aplicand, in aceleasi conditii online pe site-ul oficial al firmei noastre, calatoria dumneavoastra fiind executata cu aceeasi seriozitate si cu profesionalism.

 

Pentru o calatorie Munchen- Santana, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va sta la dispozitie,prezentandu-va Bavaria intr-o nota de particularitate turistica remarcabila.