Capitala Bavariei, recunoscuta totodata drept capitala ascunsa a Germaniei, Munchen devine noua destinatie la cheie de care va puteti bucura apeland la   oferta de transport international de persoane a curselor de autocar Munchen-Sanicolau Mare lansata de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL.

 

Recirgand la o  rezervare bilet pe ruta Sanicolau Mare- München descoperiti una dintre cele mai fermecatoare citadele germane, situata in proximitatea Muntilor Alpi.

 

Plecari Munchen sunt realizate de catre SC. Armin Mayer Reisen SRL. intr-un pelerinaj cultural dediat, cea mai importanta cladire din Centrul Vechi al orasului fiind insasi Prima Noua- Neues Rathaus, un stabiliment bavarez proiectat in stil neogotic in secolul XIX, pornind de la schitele celebrului Georg von Hauberrisser.

O cursa Sanicolau Mare- München va prezinta un asemenea obiectiv turistic in conditiile particularitatii sale : ornata in piatra, cladirea este inconjurata de turnuri specifice design-ului general al piatetei, de cca 85 de metri, situate in vecinatatea unui carilon cu 43 de clopote si personaje care fixeaza scene medievale.

 

Vechea Primarie, ridicata in stil gotic dar realizata in stil baroc la suprafata, inca din 1700, este inconjurata de Capela Salvator, semnificativa pentru portalul sau renascentist din 1360, si de Salvatorgasse, curtea interioara adapostind Fantana Andromeda, o opera baroca pe care o puteti vedea pentru aplicand, in vederea calatoriei, pentru un formular de rezervare online.

 

Oferta de bilete in regim last minut Munchen-Sanicolau Mare este generoasa si va propune cele mai bune conditii de voiaj chiar si pentru calatoriile neplanificate din vreme.

 

Rutele de transport München -Sanicolau Mare pornesc cu regularitate germana, oferindu-va totodata oportunitatea de a vizita nenumarate lacasuri de cult precum Biserica Sfantului Petru, cea mai veche din oras, a carei clopotnita de 91 de metri este o particularitate altitudinala in cadrul citadelei, ori Biserica-monument Heilig-Geist-Kirche- Biserica Sfantului Spirit, o combinatie de gotic si baroc din miezul secolului al XV-lea.

 

Bilete de autocar Munchen-Sanicolau Mare pot fi achizitionate la costuri ofertante, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. devenind partenerul dvs de calatorie garantat. Va multumim pentru optiunea dumneavoastra : calatoriile catre Munchen reprezinta prioritatea noastra profesionala ! Alaturi de noi, descoperiti Germania printr-o experienta turistica europeana competitiva !