In apropiere de Alpii germani, de-a lungul raului Isar, calatoriti tocmai in capital Bavriei  prin cursele de autocar Munchen-Rupea, in conditiile unui voiaj European care debuteaza cu o oferta turistica ofertanta pe piata de profil a transporturilor internationale.

 

Plecari München sunt realizate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. cu regularitate si consecventa catre orasul fondat in 1158 de catre Henri Leul pe urmele unei vechi asezari locuuta de gali si apoi de un ordin monahal reputat in istoria germana.

 

Orasul gazduieste o serie de obiective individuale prin frumusetea, gratia, capitalul artistic si totodata exponatele culturale, de Palatul Nymphenburg, de pilda, putand sa va bucurati daca optati pentru o rezervare bilet pe ruta Rupea-Munchen, catre resedinta de vara a fostilor monarhi bavarezi.

Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. adreseaza o oferta particularizata grupurilor organizate si clientilor loiali care opteaza pentru cursele Rupea- München,  incluzand cuantumuri reduse, compensatorii pentru efortul si siguranta voiajului dumneavoastra. Pentru un drum Munchen-Rupea, platiti o suma accesibila pentru a ajunge in orasul gazda al bisericii renascentiste Sfantul Mihail, un obiectiv turistic aparte, recunoscut in Nordul Alpilor pentru decorul sau fascinant si pentru elementul sau distinctiv, bolta regala, sub care gasiti locurile de odihna ale membrilor familiei monarhice Wittelsbacher.

 

Bilete de autocar Munchen-Rupea stau la dispozitia celor care opteaza pentru un oras care in cca 800 de ani de dezvoltare si-a construit o cultura si o politica solida. Accesand pagina formular de rezervare online ajungeti sa vizitati, chiar si in oferta last minut München -Rupea, coloana Sfintei Maria, de pilda, situata in Marienplatz, ridicata in prima jumatate a secolului al XVII-lea. Numele piatetei, de influenta italiana, este inspirat din cel al coloanei, la baza careia sunt situate patru statui negre, ce simbolizeaza momente dramatice din istoria citadina : razboiul, ciuma, erezia si foametea. Statuia Fecioarei, din aur, protectoarea Bavariei, este situata central, decorand varful coloanei intr-o maniera unica. In aceasta maniera, Munchen dovedeste inca o data capitalul de ingeniozitate reprezentandu-si istoria prin elemente estetice.

 

 

Autocar Munchen-Rupea este optiunea ideala pentru turistii  care planifica un voiaj in sudul Germaniei, tinand cont de coordonate importante precum preturile ofertante, rapiditatea calatoriei ori confortul. Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. va propune astfel un program de transport international de persoane competitv, sigur si boem. Calatoriti alaturi de noi pentru a parcurge la standarde europene un traseu pe masura.