Daca doriti sa descoperiti labensart- arta de a trai- intr-un stil germanic autentic, atunci va invitam sa efectuati un sejur in cadrul Munchen-ului prin serviciile de transport international de persoane ale Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. optand pentru cursele de autocar Munchen-Resita.

 

Micul oras din vechime, fost asezamanat monahal, constituie astazi o urba postmoderna foarte dezvoltata, in care spiritul globalizarii face casa buna cu autenticitatea germana, o rezervare bilet pe ruta Resita- München oferindu-va sansa de a parcurge o calatorie alaturi de echipa noastra la standarde europene, intr-un mediu eficient si rapid.

 

Prin simpla achizitionare a unui bilet pe ruta Resita-Munchen, descoperiti un oras efervescent, al carui motto este : Munchen mag dich- Munchen spune mereu ca te iubeste. In aceasta maniera, toti turistii simt ca apartin acestei largi comunitati culturale care pare sa se dedice, prin multitudinea de obiective, fiecarui vizitator in parte, avand un aspect ludic si totodata istoric remarcabil.

Plecari München sunt organizate prin pachete de calatorie dinamice si eficiente, reduceri semnificative de transport fiind alocate grupurilor organizate, copiilor, elevilor, studentilor, cadrelor didactice si clientilor fideli. Cursele Resita-Munchen va arata stilul de viata german cotidian intr-o nota de divertisment relaxat, majoritatea localnicilor preferand celebrele biertgarten, berarii in aer liber, tipice Bavariei.

 

Oferte de tip last minut München -Resita, prin accesarea unui formular de rezervare online, sunt disponibile in conditii dinamice si ofertante direct pe site-ul oficial al companiei noastre.

 

Cursele Munchen-Resita va ofera particularitati remarcabile : va invitam sa vizitati la destinatie satul din Munchen, un centru cultural inclus sub denumirea de Altgiesing in Munchen in secolul XIX. In centrul vechi al urbei insa, puteti gasi Marienplatz, situata in proximitatea Noii Primarii- Rathaus, si a mecanismelor Rathaus-Glockenspiel, un ansamblu insalat in 1908 in turnul cladirii, continand 43 de clopote si 23 de figurine, care realizeaza, in fiecare zi, la ora 11 :00 in sezontul estival, si la orele 12 :00, respectiv 17 :00, in restul timpului, un spectacol de cate un sfert de ora.

 

Transport de autocar München -Resita va acorda posibilitatea de a vizita totodata si alura castelana a citadelei germane, un peripluu in acest sens fiind conferit de Ludwig Strasse, bulevardul numit astfel in onoarea regelului Ludovic I al Bavariei, traseul ducand catre Odeonsplatz.

 

Cursele de autocar Munchen-Resita sunt realizate cu profesionalism si consecventa de catre  SC. Armin Mayer Reisen SRL. pentru partenerii fideli dar si pentru clientii care adera la pachetele noastre de transport cu integritate. Va multumim pentru optiunea dumneavoastra, urandu-va drum bun catre Munchen