Un voiaj european de traditie poate fi realizat prin serviciile Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. care a lansat cursa de autocar Munchen-Reghin, un traseu neconventional prin frumusetea geografica de care dispune, noua destinatie a transportului international de persoane fiind insasi capitala landului Bavaria, situata in Sud-Estul Germaniei.

 

O simpla rezervare bilet pe ruta Reghin- München va conduce in apropierea Alpilor Bavarezi, de-a lungul raului Isar. Orasul reprezinta una dintre citadelele importante ale Germaniei, cu o populatie de cca 1.35 milioane de locuitori si cu o suprafata de 310 kilometri patrati, fiind totodata recunoscut in ierarhia dimensionala a urbelor  pe a treia pozitie, dupa Berlin si Hamburg.

 

Bilete de autocar Munchen-Reghin sunt achizitionate in vederea unui turism cultural sustinut de o oferta diversificata, existand posibilitatea de a va bucura de obiective spectacular precum: Opera Munchen, Prinzregententheater-unde puteti asista la o performanta de exceptie de teatru si de opereta, Staatstheater am Grartenerplatz – unde sunt sustinute simultan numere de teatru si de opereta.

Plecari München se deschid cu o gala artistica formidabila, instituind un adevarat pelerinaj estetic : Neue Pinakotek, de pilda, va asteapta sa observati indeaproape arta dintre secolele XVIII-XX, existand exponate marca Goya, Cezanne, Gauguin, Monet, Caspar David Friedrich, Manet.

 

Un parc auto modern va conduce in conditii de siguranta si rapiditate catre destinatie, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL oferind reduceri de transport pentru grupurile organizate dar si pentru clase speciale de clienti care opteaza pentru ruta Reghin-Munchen, de la elevi, studenti, pensionari, cadre didactice.

 

Oferta de transport international München -Reghin este disponibila pe site-ul oficial al companiei intr-un mediu dinamic online unde puteti completa, pentru a face posibil voiajul dumneavoastra, un formular de rezervare online.

 

In regim last minut Munchen-Reghin puteti calatori oricand, un motiv in plus fiind dat de Frauenkirche, un simbol al Munchen-ului, care domina arhitectura clerica prin statutul de biserica metropolitana, fiind cea mai inalta cladire din zona.

 

Protocolul de calatorie al companiei noastre este ofertant si competitiv pe piata de profil : cursele de autocar organizate de SC. Armin Mayer Reisen SRL. sunt preferate pentru perspectivele economice si business, posesorii unor bilete de autocar Munchen-Reghin fiind incantati de mixtura dintre tehnologie si pitoresc, privelistea lacurilor glaciare din proximitate determinand rivalitatea turismului clasic cu excursiile in interes business, atragatoare din pricina exponatelor din Deutches Museum, unde cele mai importante descoperiti high-tech si de stinte naturale din lume invita, in urma observarii galeriei, la prospectarea pietei de profil.

 

Pentru un sejur de calitate, realizat la tarife generoase, cursele de autocar München -Reghin reprezinta solutia ideala.

Va uram drum bun si va invitam sa descoperiti Munchen-ul, un oras european de traditie, prin prisma Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL ! Voiajul dumneavoastra este prioritatea noastra !