In sudul Germaniei, capitala Bavariei va asteapta pentru un sejur romano-german de traditie realizat prin cursele de autocar Munchen-Recas, inaugurate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. Destinatia, o potentiala calatorie la cheie realizata printr-o rezervare bilet pe ruta Recas-München implineste o istorie de aproape 800 de ani in spiritual unei citadele germane autentice in care farmecul artistic si spiritul boem constituie un element puternic in organizarea sociala.

 

Aflata in apropiere de Alpii Germaniei, urba recunoscuta ca “orasul celor un milion” devine destinatia unor plecari Munchen executate in acord cu un  program consecvent de traditie germana, pachetul de calatorie consumandu-se la un pret ofertant.

Dinastia Wittelsbach a inspirat intreaga cultura urbana : cursele München-Recas, va descopera influenta acestei dinastii prin concentratia mare de arhitectura gotica, renascentista, baroca si neo-clasica ce decoreaza strazile Munchenului. Patronajul artelor si colectiile Wittelsbach constituie un pasionar estetic inedit, situate la dispozitia turistilor.

 

Cursele Recas-Munchen expun un itinerariu demn de reputatia industriei auto dezvoltata de aceasta zona a Germaniei, Muzeul BMW constituind un reper fundamental in acest sens.

 

Bilete de autocar München-Recas pot fi cumparate direct de pesite-ul oficial al companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. unde puteti opera chiar si rezervari in regim last-minut Munchen-Recas. Daca doriti sa evaluati protocolul nostru de calatorie ori regimurile de discount aplicate grupurilor organizate, tinerilor, studentilor, elevilor, cadrelor didactice ori pensionarilor, puteti vizita site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. unde va invitam sa realizati completarea unui formular de rezervare online.

 

« Fostul lacas al calugarilor », dupa cum il divulga etimologia, a preferat dezvoltarea sa intr-un regim al contradictiilor. De aceea, calatoriile inedite prin oras va vor releva un divertisment nativ, o configuratie efervescenta a urbei in care parcurile, zonele pitoresti si rezervatiile naturale sunt adorate estetic si contemplativ, dar si ordonate intr-un ansamblu arhitectural care mosteneste influente europene puternice, asa cum se intampla, de pilda, in cazul Gradinii Englezesti.

 

Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va multumeste pentru alegerea facuta si va ureaza drum bun catre un oras european care pastreaza intreaga sa istorie in panorama unui « sat globalizat » cu alura cosmopolita, asa cum il prezinta chiar locuitorii sai. Va dorim calatorie placuta !