Aflata la distanta de o ora si jumatate de aronismentul Alpilor germani, citadela Munchen isi deschide portile in fata clientilor Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL, care a pregatit oferta de transport cu autocar Munchen-Ramnicu Valcea.

 

Realizata intr-un mediu virtual dinamic, o rezervare bilet pe ruta Ramnicu Valcea-München, deschide apetitul cultural : inainte de orice,  München este un centru cultural de elita, unul dintre cele mai importante din Europa, cu nenumarate muzee si galerii, cele mai importante fiind Muzeul Teatrului German, Muzeul Omenirii si Naturii, Reisdenz (arta egipteana si bijuterii) sau Muzeul Valentine.

 

Plecari München sunt preferate indeosebi pentru pitorescul natural, pentru structurile neo-gotice si renascentiste dar si pentru spiritul boem al modului de viata pe care il impune.

Aplicantii rutelor  Munchen-Ramnicu Valcea pot vizita Catedrala Sfantul Petru, capitala Bavariei recunoscandu-si in acest lacas spiritual si cultural intreaga oaza de crestinatate, afirmata inca din 1180. Aici, piese semnate de  Erasmus Grasser si Johann Baptist Zimmermann genereaza un univers artistic inegalabil.

Biserica poate fi contemplata chiar de pe Alpi, pana in imprejurimi turistii urcand cca 300 de trepte de pana la platforma de 56 de metri inaltime la care se afla asezata clopotnita. Rutele Ramnicu Valcea-München inspira de cele mai multe ori si un pelerinaj spritual, crestin.

 

Catre un oras precum Munchen, in care progresul istoric se conjuga cu cel economic, bilete de autocar Munchen-Ramnicu Valcea sunt cumparate la preturi atractive, direct de pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL.

 

De asemenea, biletele last minut München-Ramnicu Valcea pot fi rezervate tot in format electronic de catre clientii nostri, pe site-ul oficial al companiei, accesand un  formular de rezervare online.

 

Curse de autocar Munchen-Ramnicu Valcea sunt un mijloc oportun de intreprindere a unei calatorii europene de prestigiu, in care competivitatea este stimulata de costuri scazute si de repere culturale formidabile . De la lacase de cult la galerii, expozitii de arta, festivaluri de film, teatre de vacanta, expozitii de bijuterii rare, la un vernacular stradal inspirat de originile neogotice, Munchen isi deapana povestea turistilor prin prisma Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL.