« Orasul celor un million de locuitori », citadela germana situata la o ora si jumatate de muntii Alpi, inconjurata de lacuri glaciare, Munchen reprezinta destinatia curselor de autocar Munchen-Radauti lansate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. ca ruta de transport catre capitala landul Bavaria.

 

Un oras dinamic, efervescent, in care divertismentul se imbina cu arta culturala, Munchen este un punct esential pentru piata europeana a tehnologiei, gazuind cele mai importante muzee de stiinta in domeniu.  O rezervare bilet pe ruta München-Radauti va poate aduce la cheie o calatorie europeana realizata de o echipa profesionista printr-un parc auto modern, oferindu-va oportunitatea de a lua la cunostinta nenumarate secrete din istoria bavareza.

Plecari Munchen va conduc catre orasul berii germane. Cursele Radauti-München amintesc de momentul de incepere al istoriei Berariei Regale din Munchen de mai bine de patru secole. Aceasta berarie a fost pentru prima data infiintata in 1589 de ducele Wilhelm al V-lea pentru a satisface „setea nestavilita a familiei sale”. Treptat, Hofbrauhaus se extinde, demisolul, Schwemme, gazduind cca 1000 de oaspeti la o halba de bere specialitatea Hofbrauhaus. La etaj, salonul ceva mai mic Braustuberl serveste preparate usoare din bucataria Bavareza, insa cel mai pregnant aspect particular este ritualul chelneritelor  imbracate in costume traditionale care servesc cate 10 halbe de bere deodata.

Rutele Munchen-Radauti inspira pelerinajele spirituale si religioase prin nenumaratele cladiri si catedrale, una dintre cele mai importante fiind chiar Catedrala Munchen, a carei inaltime nu poate fi depasita de nicio alta constructie, prin lege.

 

Bilete de autocar München-Radauti sunt disponibile pe site-ul oficial al companiei, accesand pagina formular de rezervare online. La costuri optime, integrate in randul unor pachete promotionale pentru studenti, elevi, cadre didactice, pensionari, grupuri organizate ori clienti fideli, ajungeti in Muncgen prin cursele de autocar Munchen-Radauti.

 

Ofertele last minut München-Radauti  pot fi consultate pe site-ul oficial al Companiei SC. Armin Mayer Reisen  SRL. Pentru rezervari, consultanta gratuita de voiaj ori  evaluarea grilei de programe, va stam la dispozitie. Pentru noi, sejurul dumneavoastra este prioritatea noastra declarata ! Va dorim calatorie placuta catre Munchen, un oras european de traditie !