Un inceput promitator pentru un itinerariu romano-german este oferit de catre cursele de autocar Munchen-Piatra Neamt, destinatia acestora fiind chiar capitala Bavariei, Munchen, care de-a lungul timpului a primit nenumarate deumiri precum „Capitala mlastinilor”, „capitala idilica”, „metropola berii, „Atena de pe Isar”, „metropola cu inima”, „Milionendorf” (satul cu un milion de locuitori).

 

O rezervare bilet pe ruta Piatra Neamt-München va conduce catre fosta gazda a Jocurilor Olimpice din 1972, cand actualul Allianz Arena a gazduit cca 80 000  de spectatori. Catre aceasta destinatie, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL a pregatit oferte personalizate la preturi de calitate, plecari Munchen presupunand o calatorie inspirata de nenumarate obiective turistice precum MarienPlatz, bisericile Sf. Mihail si Fecioara Maria, Viktualienmarkt, Hofbräuhaus (Beraria Curtii), Vechea si Noua Pinacoteca, Muzeul German, terenurile olimpice, Allanz Arena .

Cursele München-Piatra Neamt presupun o calatorie dezinvolta intr-un oras in care precizia germana se oglindeste in finetea tehnologica si in inventiile stiintifice, dezvoltate de-a lungul timpului prin diferite metode si expuse in cadrul unor adevarate vernisaje ca spectacole de gandire vie in muzeele de profil.

 

Cursele Piatra Neamt-Munchen se desfasoara cu precizie germana in baza unui program de calatorie afisat in prealabil pe site-ul oficial al companiei, acolo unde puteti vizita un protocol de voiaj. Partenerii companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL. vor achizitiona bilete de autocar München-Piatra Neamt la preturi ofertante, in functie de durata si prioritatile calatoriei. De aceea, compania noastra va ofera bilete in regim last minut Munchen-Piatra Neamt, accesand direct site-ul oficial al companiei. Aici, pentru o cursa de autocar München-Piatra Neamt aplicati accesand pagina formular de rezervare online.

 

Curse de autocar Munchen- Piatra Neamt va conduc catre o atmosfera estivala, reputatul Oktoberfest, festivalul berii, debutand cu lozinca „O’zapft ist!”, “se da cep butoiului de bere”, voia buna si divertismentul intinzandu-se din prima zi a lunii septembrie pana la finalul lunii octombrie, spre distractia turistilor de pretutindeni care se bucura simultan si de imprejurimile pitoresti ori de spectacolele culturale, estetice ori teatrale din cadrul institutiilor de profil.

 

Daca va doriti un voiaj catre Munchen, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL va poate oferi calea cea mai confortabila, economic si turistic deopotriva !