Capitala a Bavariei, supranumita si « capitala secreta a Germaniei », citadela Munchen este desemnata destinatia  curselor de autocar Munchen-Pascani lansate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. in conditiile unui transport international de persoane elitist si profesionist.
Printr-o rezervare bilet pe ruta Pascani-München ajungeti in proximitatea Alpilor germani, orasul impresionand prin mixtura de spiritualitate si pragmatism.

Plecari Munchen va conduc, de pilda, catre un obiectiv turistic impresionant : Biserica renascentista Sf. Mihail, un lacas reputat situat in  nordul Alpilor, zidita de de iezuiti, impresioneaza prin  interiorul bogat decorat,  „bolta regala” inaltandu-se deasupra locurilor de  odihna a membrilor familiei Wittelsbacher. In acest sens, Munchen isi cladeste reputatia de oras al regalitatii si al sensibilitatii artistice si spirituale conjugate.

 

Pentru un autocar pe ruta München-Pascani achitati preturi accesibile, in baza unor tarife promitatoare,  parte a unor pachete promotionale prin care ajungeti in cel de-al treilea oras ca intindere al Germaniei.

 

 

Transport de persoane Pascani-Munchen va aduce mai aproape de un alt lacas de cult cu o constiinta legendara tumultoasa :  biserica Frauenkirche, fosta catedrala a cardinalului Ratzinger, devenit intre timp Papa Benedict al XVI-lea. La doar o ora si jumatate departare de Munchen se afla castelul plin de faima Neuschwanstein si oraselul Fussen, cele doua obiective contribuind prin particularitatile lor la caracterul turistic boem al citadelei germane.

 

Bilete de autocar München-Caransebes va conduc catre un oras in care estetica este un principal domeniu de activitate si de legitimare totodata al urbei, constiinta creativa fiind reflectata in nenumarate pinacoteci, muzee si galerii de arta.

 

Site-ul oficial al companiei va sta la dispozitie pentru rezervari timpurii dar si pentru evaluarea protocolului de calatorie in baza caruia grupurile organizate revendica un discount de voiaj. Tot intr-un mediu online dinamic, puteti opta pentru bilete in regim last-minut Munchen-Pascani, accesand pagina oficiala a companiei in baza unui formular de rezervare online.

 

Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. pregateste un itinerariu romano-german de succes pentru toti partenerii care sunt convinsi ca « orasul celor un milion » este destinatia lor potrivita de vacanta. Pentru un sejur perfect, la cheie, contactati unul dintre consultantii firmei noastre !