Daca doriti sa calatoriti catre capitala landului Bavaria, München, al treilea oras ca marime al Germaniei, cu o populatie de 3 milioane de locuitori, fiind situat pe raul Isar, in nordul Alpilor bavarezi, va sugeram o rezervare bilet pe ruta Orastie-Munchen.

 

Compania SC. Armin mayer Reisen SRL. lanseaza cursele de autocar München-Orastie, destinatia avand o rezonanta culturala impresionanta, aici avand reseindta, de-a lungul vremii,  personalitati de marca precum genialul compozitor Richard Strauss, vanitosul rege Ludovic al II-lea, scriitorul Thomas Mann si Vasili Kandinski, parintele picturii abstracte, figuri care au contribuit la prestigiul orasului bavarez.

Plecari Munchen sunt recunoscute pentru privelistea panoramica pe care o ofera intreaga ruta turistica, destinatia impresionand prin luminarea orizontului de catre foehn-ul care strabate intregul areal, statura Alpilor fiind observabila de la cca 70 kilometri in sudul orasului.

 

Cursele Orastie-München constituie un mijloc optim de deplasare romano-germana in vederea unui itinerariu turistic, strainii, rezidenti in proportie de un sfert din populatia totala, conferind caracterul cosmopolit al orasului.

 

Rutele Munchen-Orastie aduc calatoriei dumneavoastra o tinuta estetica sobra si rafinata : oras al artei si al bunului gust, Munchen este totodata unul dintre cele mai scumpe orase ale Germaniei, cel putin in dimensiunea divertismentului.

 

Bilete de autocar pe ruta München-Orastie pot fi achizitionate accesand site-ul oficial al companiei in conditii ofertante. Grupurile organizate de calatori vor beneficia de reduceri considerabile de pret prin includerea unor  tarife personalizate pentru care compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. a creeat si bilete in regim last minut Munchen-Orastie, procurabile in urma completarii unui formular de rezervare online.

 

Daca optati pentru autocar München-Orastie, atunci va veti bucura de alura neogotica a arhitecturii urbane, de cladiri care conserva aerul capitalist intr-o dimensiune interioara pentru a lasa esteticul autentic la suprafata, in dominarea unui peisaj care combina tinuta postmoderna a complexelor comerciale consumeriste cu frumusetea turistica a pasurilor, trecatorilor si traseelor montane din proximitatea lacurilor glaciare.

 

Aici, spiritualitatea este « la inaltime » : Peterskirche este cea mai veche biserica din centrul Munchen-ului, iar catedrala Frauenkirche este cea mai faimoasa biserica din centrul orasului -inaltimea turnurilor sale fiind de 99 metri. Intr-o anumita maniera, farmecul spiritualitatii combinat cu pragmatismul demersului turistic isi gasesc locul in Munchen in mod incontestabil. De aceea, va invitam intr-o calatorie in sudul Germaniei, urandu-va drum bun !