Un oras cu alura pitoreasca datorita situarii la cca o ora si jumatate de Alpi, Munchen deschide seria oraselor estivale din sudul Germaniei fiind capitala landului Bavaria, catre care se indreapta cursele de autocar Munchen-Oradea, gestionate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL.

 

O rezervare bilet pe ruta Oradea-München poate fi sansa unui adevarat peripluu cultural din pricina arondismentului generos de  muzee si galerii de arta. Alte Pinakothek, de pilda, gazduieste colectii Renaissance – picturi germane si olandeze dar si picturi baroce flamanzi puternice, capodopere de Albrecht Dürer, Peter Paul Rubens  si Anthony Van Dyck. In plus, fata de Pinakothek Alte si Glyptothek, exista Neue  Pinakothek, care adaposteste cele mai importante opere din secolele XIX-XX,  Muzeul National  bavarez, care contine arta germana si arta aplicata inca din Evul Mediu, si Muzeul Residence, impresionant prin exponatele de ceramica.

Plecari Munchen conduc catre un areal cultural remarcat si in domeniul sportiv : citadela a gazduit Jocurile Olimpice din 1972, catre stadionul Arena Allianz reusind sa calatoriti prin rutele Oradea-München.

 

Cursele Munchen-Oradea se desfasoara in baza unui orar consecvent, pe care il puteti consulta intr-un mediu online dinamic si interactiv, direct pe site-ul oficial al companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL.

 

Bilete de autocar München-Oradea pot fi cumparate online, clientii beneficiind de servicii de consultanta de calatorie gratuita. Pe site-ul oficial al companiei puteti opera rezervari in regim last minut Munchen-Oradea, accesand pagina formular de rezervare online.

 

Prin transportul international de persoane cu autocar München-Oradea, calatoriti catre un oras in care supletea intelectuala, ingeniozitatea tehnologiei recente si spiritul capitalist fac casa buna cu spiritualitatea crestinta si protestanta, cu bunul gust al atitudinii estetice si cu cele mai importante conflagratii si ideologii arhitecturale din istoria recenta si nu numai a Germaniei. De aceea, va sugeram sa contactati Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. pentru a parcurge un itinerariu romano-german la costuri ofertante, indiferent de ratiunile care stau la baza proiectarii calatoriei dumneavoastra : business, culturale, academice, artistice, turistice sau inspirate de divertisment. Va uram drum bun, multumindu-va pentru alegerea facuta !