Daca ajungeti in sudul Germaniei atunci cu siguranta trebuie sa vizitati “orasul celor un milion » : Munchen este al treilea oras ca dimensiune din tara, capitala a Bavariei, catre care autocar Munchen-Medias se indreapta cu regularitate.

 

Rezervari bilet pe ruta Medias-München sunt convenabile din pricina proximitatilor geografice : Munchen este cel mai mare oras sudic german situat la o ora si jumatate de Alpi, reprezentand un punct nodal remarcabil cu Austria, Elvetia si Italia. Lacurile glaciare, din sud, ii creeaza o atmosfera proprice, chiar selenara, imbiind turistii la promenade montane  tematice.

 

In trecut Munchen a suferit punct de vedere economic, din cauza distantei fata de porturile maritime si de minele de carbune din regiunea Ruhr. Dar aceasta situatie s-a imbunatatit atunci cand industria carbonifera a declansat un elan.

Plecari Munchen sunt preferate si pentru conexiunile interregionale pe care destinatia le cauzeaza, orasul fiind situat in legatura feroviara cu Stuttgart, Nurnberg si Salzburg.

 

Transportul international de persoane efectuat pe ruta Medias-München este un mijloc optim de vizitare a Germaniei daca doriti sa includeti in voiajul dumneavoastra considerente culturale: dintre cladirile vechi, cele trei porti ale orasului ramase intacte – Karl , Sendlinger  si Isar, datand din secolul XIV, se alatura altor cladiri de interes arheologic, baroc ori rococo din  München , dintre care amintim Frauenkirche (Biserica Maicii Domnului, construita 1468-1488 , ale carui turnuri masive impresioneaza prin alura gotica  ori Old Town Hall (1470-1480) din Marienplatz. In apropiere este Peterskirche (1169), cea mai veche biserica din München, care a fost complet distrusa in timpul celui de-al doilea razboi mondial, dar ulterior reconstruita in forma sa originala .

 

Cursele Munchen-Medias pornesc  atragandu-si clientii prin costuri optime si pachete promotionale. In randul acestora, bilete de autocar München-Medias pot fi alocate la cuantumuri ofertante, prin discount acordat grupurilor organizate ori partenerilor fideli.

 

O calatorie europeana implica si un protocol pe masura : intr-un mediu online dinamic, interactiv, site-ul oficial al companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL gazduieste oferta de calatorie last minut Munchen-Medias, procurabila in termenii unui formular de rezervare online.

 

Transporturile internationale de persoane efectuate cu autocar München-Medias va stau la dispozitie pentru o calatorie romano-germana realizata de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL intr-un spirit elitism, boem si european de traditie !