Bundesland Bayern sau landul Bavariei este recunoscut indeobste pentru atractia urbana pe care o expune prin prisma capitalei regionale, Munchen, reprezentand, in protocolul de calatorie al Companiei SC. Armin Mayer Reisen SRL., destinatia curselor de autocar Munchen-Lugoj.

 

Al treilea oras ca dimensiuni, dupa Berlin si Hamburg, Munchen este situat pe raul Isar, tinuta riverana conferindu-i un pitoresc autentic, cu atat mai mult cu cat se afla foarte aproape de Alpii Germani. De-a lungul curselor de plecari München organizate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. puteti descoperi o istorie fascinanta a citadelei, numele sau fiind inspirat de o colonie de calugari – Pertsbergl-, atestata documentar inca din 1158, din vremea ducelui de Saxonia. Incendiat in 1372, orasul isi revine arhitectural si economic in vremea lui Ludovic al IV, unul dintre momentele de ascensiune ale urbei, cel putin in plan intelectual, fiind reprezentat de constituirea primei institutii academice, din 1759, Academia Bavareza de Stiinte.

Mai tarziu, in 1806, Munchen devine capitala a Bavariei, gazduind o a doua institutie de prestigiu, si anume Universitatea Landshut, care poate fi pretextul unei calatorii academice pe care o puteti intreprinde operand pentru o rezervare bilet pe ruta Lugoj-Munchen.

 

O ruta Lugoj-München poate reprezenta, in consecinta, un traseu savuros pentru dimensiunea intelectuala germana, Munchen gazduind institutii precum : Ludwig-Maximilians-Universität München, LMU, Technische Universität München, Universitatea de Stiințe Aplicate München, Universitatea de Muzică și Teatru München, Academia de Arte Frumoase München, Universitatea de Film și Televiziune.

 

Frecventand ruta Munchen-Lugoj va veti convinge de farmecul unei citadele germane in care tehnologia si arta coabiteaza in cele mai bune conditii, roditoare atat pentru capitalismul german cat si pentru acceptiunea larga a evolutiei sociale.

 

Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. a pregatit pentru grupurile de persoane si pentru clientii individuali fideli care opteaza pentru bilete de autocar München-Lugoj discount-uri considerabile. Protocolul de calatorie poate fi consultat pe site-ul oficial, unde puteti obtine tototdata un bilet in regim last minut Munchen-Lugoj daca veti completa, intr-un mediu online dinamic, un formular de rezervare online.

 

Autocar Munchen-Lugoj va acorda avantaje nemasurate, de la un parc auto modern, o echipa de profesionisti si preturi minimale, compensatorii pentru un conofrt garantat :  Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. va ureaza calatorie placuta !