Cursele de autocar Munchen-Lipova fac parte din noua grila a programelor de transport international de persoane derulat de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. in acord cu un protocol european de calatorie care antreneaza, pe piata de profil, o competivitate stimulata de competenta si seriozitate.

 

Munchen se descopera in apropiere de Alpii Germani, in sudul tarii, chiar in inima Bavariei, fiind recunoscut drept capitala a acesteia. Pentru a ajunge in aceasta regiune, partenerii companiei noastre sunt rugati sa acceseze rubrica rezervari bilet pe ruta Lipova-München, unul dintre obiectivele turistice importante ale destinatiei fiind reprezentat de Odeonsplatz, piateta care in trecut a fost gradina a curtii regale, reprezentand conexiuni directe cu regiuni reputate din Munchen precum Feldherrnhalle, Theatinerkirche si Hofgarten.

Plecari Munchen sunt proiectate cu rigurozitate germana urmand un program fixat cu consecventa si profesionalism, cursele fiind executate printr-un parc auto modern, dirijat de o echipa profesionista.

 

Cursele Lipova-München reprezinta un pelerinaj cultural inedit chiar si in proximitatea cladirilor cu functionalitate socio-politica. De pilda, Vechea Primarie, de o suplete gotica inedita, gazduieste un turn de cca 55 de metri este vizibil din mai multe zone ale orasului, construit in secolul XII ca element care indeplineste sarcina unei fortificatii. De aici, turistii pot contempla o panorama generoasa  a Munchenului, avand parte de o vizibilitate inedita.

 

 

Aplicand pentru o ruta Munchen-Lipova, turistii pot lua parte la un areal de divertisment manifestat in locuri diferite : aceeasi Veche Primarie gazduieste un muzeu al jucariilor-Spielzeugmuseum- unul care domina patru nivele din turnul indicat anterior. Muzeul urmareste istoria jucariilor de la inceputul secolului al XIX-lea pana in epoca actuala, cucerind prin farmecul ludic si prin nota de divertisment pe care o ofera in ciuda contextului cultural foarte puternic.

 

Catre « orasul celor un million » puteti ajunge cumparand bilete de autocar Munchen-Lipova de pe site-ul oficial al companiei, acolo unde protocolul de calatorie include si oferte de tip last minut München-Lipova, de care puteti beneficia in conditiile completarii unui formular de rezervare online.

 

Pentru o calatorie de succes, Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. va sta la dispozitie intr-o formula a traditiei itinerariilor romano-germane !