Situat in Bavaria liberala, recunoscut totodata drept capitala a acesteia, Munchen este una dintre metropolele contradictorii ale Germaniei, catre care se indreapta cu consecventa si eficienta cursele de autocar Munchen-Jimbolia, inaugurate de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL. Printr-o rezervare bilet pe ruta Jimbolia-München ajungeti in proximitatea Alpilor germani intr-un oras in care atmosfera de un pitoresc rural si epoca high-life, reprezentata de o societate dinamica si accelerata situeaza destinatia, deopotriva, in randul celor mai linistite si totodata al celor mai tehnologizate.

 

Cursele de plecari Munchen sunt preferate pentru privilegiul pe care il ofera in directia vizitarii celor mai importante obiective istorice si regale totodata : Palatul Nimfei, de pilda, cucereste prin mixtura culturala pe care o promoveaza.

Palatul manifesta o lungime impresionanta de 600 de metri si un cerc de vile in stil baroc- Schlossrondell – , mult mai tarziu fiind adaugata in constructia complexului sala Steinerer Saal, in timpul Electorului Maximilian al III-lea Joseph. Domeniile de vanatoare ori galeriile estetice creeaza, in acest context, extreme ale frumusetii traditional-castelane.

 

Mai mult decat atat, in acest orizont, o cursa Jimbolia-München, poate fi un portal catre cunoasterea estetica interculturala : Palatul Nymphenburg reprezinta, la origine, o gradina in stil italian convertita in secolul XVII in  forma unei gradini franceze, de catre Charles Carbonet , discipol al lui Andre Le Notre , care a proiectat gradinile din situl  Palatului Versailles din Paris.

 

Calatorii rutei Munchen-Jimbolia se bucura de alura medievala si renascentista a orasului care se imbina exceptional cu spiritul intreprinzator si postmodern. De exemplu, reminiscente in acest sens sunt reprezentate de piateta Marienplatz, in care dincolo de segmentele renascentiste si baroce se regaseste si o oaza de spirtualitate, prin expunerea statuii Fecioarei Maria ca instituire a unui protectorat urban.

 

Bilete de autocar München-Jimbolia se achizitioneaza online, rapid si eficient, intr-un spatiu online dinamic, prin rezervari online direct pe site-ul oficial al companiei, unde puteti completa, in conditiile consultantei de voiaj gratuite, un formular de rezervare online.

 

Daca sunteti nevoiti sa efectuati o calatorie nepremeditata, oferta  last minut Munchen-Jimbolia poate reprezenta un avantaj de voiaj eficient, prin programul de curse rapide inaugurat de Compania SC. Armin Mayer Reisen SRL.

 

Optati pentru autocar München-Jimbolia daca va doriti un voiaj dinamic, la costuri accesibile, in compania unei echipe de profesionisti ! Va uram drum bun !